maciekmokap Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zastanawiałem się nad Asusem Sabertoothem, procesor to oczywiście i5 2500k, który na pewno będzie kręcony (Mugen 2). Korzystam z jednej karty graficznej i z jednej dźwiękówki pod PCI. Ram to 4x2gb G skill eco cl7. Macie jakieś inne typy ? Proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek29 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ja teraz bym zaczekal do Z68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmokap Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Kiedy mniej więcej to wchodzi ? I czy jest sens faktycznie czekać na to. Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez maciekmokap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie ma. To, co Z68 ma zaoferować to możliwości P67 i zintegrowaną kartę graficzną wraz z technologią przełączania pomiędzy integrą i kartą w slocie (co, jak już sprawdzili, działa totalnie z d***). Sabertooth P67 to dobry wybór, choć trzeba mieć dobry przepływ powietrza w budzie, by schłodzić PCB pod pancerzem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 bierz sabertootha tez sie zastanawialem. W przyszlym tygodniu caly zestaw ma do mnie dojechac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...