SZTANGIEL Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Tak woglu to temat rozpoczalem po to by dowiedziec sie kto na jakich detonatorach ile wyciagnal i czy moje 42.30 ciagna maxa. Prosze o wpisy w tej sprawie! ps1.(bez krecenia grafy w granicach 7300dmark) zmieniłem kilka dni temu stery na 40.72 wynik o ok 200 do góry w porównaniu do 41.04.sprawdz i napisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 heheh to ja cie jeszce bardziej zaskocze na samym radiatorze i karcie od palita takie cos jak w podpisie :P :P pozdr :P :P Ty, strorm, a w jakiej rozdzielczosci? 320x200? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 heheh to ja cie jeszce bardziej zaskocze na samym radiatorze i karcie od palita takie cos jak w podpisie :P :P pozdr :P :P Ty, strorm, a w jakiej rozdzielczosci? 320x200? :lol: ty 200JSQ to sie opanuj to że masz takie nędzne wyniki na swoim sprzęcie to nie znaczy że wszyscy muszą mieć hu.... . Swoją drogą ja na dentkach 40.72 miałem 7785pt Wynik 3D Marka 2001 ale karta sie strasznie nędznie kręciła max to dla niej 315/465. A co do proca to ja na 2280MHz mam na 1.65V Prime Stable więc nie wiem co wychcecie od chłopaka swoją drogą jak mam właczony cooler w normalnym trybie pracy to mam temperature max 45 stopni na tym co powyżej. Tyle że ja mam płyte na wierzchu :) Chłodzenie to cooler miedziany od evercolera i wentylator od titana TTC-D5TB zazwyczaj puszczony na około 7V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 A ja mam problem bo na detkach 43.45 miałem 8006pkt. na karcie wukręconej jak w podpisie a teraz po zmianie na 44.03 mam 6750pkt.O co chodzi kurdę????Ktoś wie??? Aha i pisze mi że benchmark nie został zrobiony na defaultowych ustawieniach ale ja nic nie ruszałem!!!!!Po instalacji detków po prostu włączyłem 3DMarka2001SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 heheh to ja cie jeszce bardziej zaskocze na samym radiatorze i karcie od palita takie cos jak w podpisie :P :P pozdr :P :P Ty, strorm, a w jakiej rozdzielczosci? 320x200? :lol: hmm czlowieku o co ci chodzi wrogow chcesz sobie narobic jak nie wierzysz tu masz link http://service.futuremark.com/compare?2k1=6601607 i nie wyjezdzaj z takimi glupimi tekstami bo to ze ty nie masz takiego wyniku to juz nie znaczy ze inni nie maja :P :P pozdrrr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ja mam g4 na 365/506 i proca 1466@2ooo i mam 7000 w 3dmarku jak zwiększe pamięćto mi piksele gubi a jak core to sie ikonki sypią na pulpicie :D Czyja to wina : napięcie, kres możliwości tego modelu (dream g4mx44) czy moiże coś innego bo temp w pożo jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 o nie zauważyłem że już pisałem na ten temat :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...