Immortally Insane Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, po ostatnim przetarciu ekranu lekko zwilżoną szmatką z mikrofibry zauważyłem szare plamy, jakby ekran był brudny. Z tego co czytałem takie rzeczy dzieją się po: - zalaniu, co odpada - dostaniu się do środka kurzu, teoretycznie możliwe - zbyt mocnym nacisku, jak wyżej chociaż specjalnie mocno nie dociskałem Moje pytanie jest oczywiste: na skutek czego powstały plamy i czy to efekt przejściowy czy już tak zostanie ? Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez stalowy sracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logistyk Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Czy monitor masz jeszcze na gwarancji? Myślę, że może być to przyczyną zbyt mocnego nacisku podczas czyszczenia monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 a czy jak czyściłeś LCDka to położyłeś go na plecy? tak powinno się czyścić ekran, aby woda, czy płyn nie dostał się pod obudowę, w tym przypadku trudno powiedzieć, mogłeś zalać mogłeś przycisnąć, do serwisu z nim jedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...