Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Ja miałem ochote na tą gre w sierpniu jak nie było w co grać, ale teraz w sumie mi sie odechciało. Mam w co grać, a ze ścigałek zaraz bedzie Forza 4, tam sie wsiąknie. Drivera może kiedyś kupie jak bedzie za grosze i nie bedzie w co grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Panowie a co tu taka cisza w temacie ? Nikt jeszcze nie grał/testował wersji pc-towej ? Testowal :) Fizyka arcadowa, na minus brak mozliwosci zmiany skrzyni biegow na manualna, na plus kamera z wnetrza. Jesli chodzi o grafike to jest porazaka na calej linii, calkiem ladnie wygladaja tylko modele samochodow. Oswietlenie w grze jest tragiczne jak z gier z okolic 2000r, czyli puszczone jakies ambientowe swiatlo i tyle. W fabule sie nie zaglebialem. Generalnie widac ze od strony technicznej gra kuleje i brakuje takiego porzadnego ostatecznego szlifu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Do tego podobno nie mozna grac na kierownicy. (jest taka opcja w grze, kierownice wykrywa ale mimo tego nie dziala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Ja gralem na momo racing wiec to ze nie dziala to nieprawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczbi Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Po filmikach na Youtube z wątpiłem. Czekam na GTA V 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) Nie wiem skąd te wysokie oceny gry. Grafika jest obleśna, jak sprzed 6 lat. Do tego jakieś czary-mary z fruwającym okiem Tannera i wcielaniem się w innych kierowców. Początek gry sugeruje, że nie będzie biegania ze spluwami. Cała gra to tylko jazda samochodem i zapewne podobne do siebie misje. Model zniszczeń to parodia, modele pojazdów średnie. GTA IV, które jest już nie pierwszej świeżości gniecie Drivera pod absolutnie każdym aspektem. Jedyny plus, to chyba tylko wymaganie sprzętowe, zważywszy na żenującą oprawę wizualną. To takie wnioski na szybko, po kilkunastu minutach gry. Gra nie zachęciła mnie już do ponownego jej uruchomienia. Kasa wywalona w błoto. Edytowane 3 Października 2011 przez Deathray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 A ja mam zupełnie inne odczucia. Odpaliłem grę i bawiłem się przednio przez 1,5h. Dawno żadna gra nie powodowała, że chciałem przesunąc inne obowiązki żeby trochę "pociupać".Super zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) Kolega na nią czekał jak na powrót młodości...no to się doczekał, ba -zakupił. Pociukałem i ja u niego w toto okazjonalnie. Dla nas obu -nędza. Drętwota i brak klimatu. Ja nie byłem fanem serii zbytnim, lecz kolega tak -i też jest rozczarowany. Braki graficzne, choć żenujące, byłyby do przełknięcia jednak nic ich moim zdaniem nie rekompensuje. Wspomniany wyżej motyw kicania po innych autach to według mnie udziwnienie jak włażenie do kombi przez drzwi załadunkowe -niby można i od dawna jest to wiadome, lecz niewielu za tym tęskni, a jeszcze mniej liczni to praktykują. Szkoda gry? A ja wiem...nie oczekiwałem cudu, jednak nie oczekiwałem też takiej(znów podkreślę -w mojej opinii) niedoróbki. Auta(główny niemal bohater gry) również zasysają -a powinny wywoływać ślinotok i chęć posiadania... Edytowane 3 Października 2011 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...