qki Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Witam mam pytanko zlozylem zapasowego kompa - na plycie FIC VA-503+ i amd k6-2- i ciekawy jestem czy moge tam wlozyc radka 9000 - plyta ma niby agp 2.0 ale cos tam bylo z napieciami chyba roznie..? aktualnie mam ati pro turbo z 1 mb ram - porazka :) nigdzie nie moge znalezc jakie napiecie ma szyna agp na tej plycie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja wkladalem do podobnej plyty R8500 wiec 9000 tez powinien chodzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 nie wiem jak r9000 ,ale Voodoo3 3500 chodzilo bez problemow,a troche to pradu zarlo nie zauwazylem problemow z zasilaniem kart na tej plycie,gorzej z obsluga AGP texturing ,na najnowszym biosie nie chce texturowac przez agp,najlepiej jak by mozna bylo wylaczyc to w sterownikach do karty ,bo inaczej beda zwiechy w czasie grania w S3D poradzilem sobie dzieki sterownikom od Fachmana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qki Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ok, dzieki sprobuje :) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zadziala, tylko faktycznie moze byc problem z teksturowaniem. Z tego co pamietam, a mialem te plyte dosc dawno temu, to pomagalo wymuszenie AGP 1x oraz zainstalowanie AGP Drivera. Tyle u mnie trza bylo i RIvaTNT2 hulala oraz GF256 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 jak gf256 chodzil to r9000 nie spali tej plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...