Zingeer Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam. Mam nowy dysk, który działa zaledwie od paru godzin i mam co do niego pewne pytanie. Dysk to SAMSUNG HD154UI 1500 GB i w informacji S.M.A.R.T. jest taka wartość "Hardware ECC Recovered" która ciągnie rośnie. Po restarcie komputera na start osoąga zawsze okolo ~50.000 tys. Czy ktoś może wyjaśnić co ona oznacza i czy mam się tym przejmować? Jeszcze dodam, że po przeskanowaniu programem HD Tune Pro są takie wyniki: Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez Zingeer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie przejmuj się tym, dysk ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jest to naprawa błedów w "locie" czyli korygowanych sprzetowo przez elektronike dysku.... Wsio ok... Temat do zamkniecia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zingeer Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Dobra, dzięki za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...