KamilFan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam. Mam karte graficzną radeon x 3600 HD. Zawsze do dźwięku używałem Realtek Ac97 Audio, jednak słyszałem że mogę użyć sterowników z ATI. Zainstalowałem wszystkie sterowniki karty graficznej, no i pojawił się również sterownik dźwięku ,, ATI HD AUDIO Rear output''. Jednak dźwięk w komputerze mi nie działa... Czy ktoś wie jak zainstalować poprawie ten sterownik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Sciągnąć, kliknąć 2 razy, pare razy "dalej" i tyle. Na koniec trzeba pomyslec jakie wyjscia ma karta graficzna, i które z nich przesyłają dzwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilFan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No to zainstalowałem, ale nie działa. http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/hdmi_xp.aspx O to będzie dobre ?? Ja zainstalowałem wszystko z płyty co mam to karty, no i dźwięku nie ma, więc może muszę co innego pobrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...