Klucznik2 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Hej ludziska. Mam problem z przeglądarką na stary sprzęcie, chodzi mi o pobranie pliku PiggyShare: GHostOne1.7.265_installed.rar (22.21 MB) potrzebuje jakiś program żeby nie używać do pobierania przeglądarki. Proszę o szybką odpowiedź! Potrzebny jest mi do WCIII, i to na wczoraj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 JDownloader? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) wget, aczkolwiek nie jestem pewien, czy daje sobie radę z pobieraniem plików z takich serwisów Edit: Rapideo dodało możliwość ściągania z PiggyShare :) Edytowane 7 Maja 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucznik2 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 A czy w JD jest wtyczka do PiggyShare? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...