Skocz do zawartości
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Samsung I9100 Galaxy S II

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki Kelecior

Jednak po krotki odsluchu kilku mpetrojek stwierdzam ze SGS2 jako player nie daje rady

jakosc chyba porownywalna z stara Nokia N95 ktora mialem 4 lata temu.

W tego typu phonah powinni zapodac lepsze przetworniki dzwieku o glosnikach nie wspomne bo sedziwa Nokia N95

posiadala lepsze niz oba SGS'y

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki masz ROM? Na 2.3.5 ponoć poprawili jakość dźwięku, ale nie słucham praktycznie wcale muzy na SGS2, więc nie potwierdzam.

@bodzio

Mi tam XXKI4 nie zwiesił się. W zasadzie żaden rom jaki miałem nie powodował zwiech, wiec to raczej nie tu leży problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki masz ROM? Na 2.3.5 ponoć poprawili jakość dźwięku, ale nie słucham praktycznie wcale muzy na SGS2, więc nie potwierdzam.

@bodzio

Mi tam XXKI4 nie zwiesił się. W zasadzie żaden rom jaki miałem nie powodował zwiech, wiec to raczej nie tu leży problem.

Nie wiem co go ugryzło. Po porannych kłopotach narazie jest oki.

Ja zaś trochę słucham muzy bo latam do pracy daleko(Hammerfest in Norwey)jako pleyer służy Power AMP razem z Beats by dr.dre z redukcją hałasu. Na tych słuchawkach słychać wyraznie jak jest mały przesył na/s ale przy flac`u tel już wyrabia i jest ok.

Niestety znów reset

Edytowane przez bodzio.k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu odebrałem zamówioną kaburę (listonosz nie był łaskaw zostawić awizo i dzisiaj sam wybrałem się na pocztę). Kabura jest doskonała. Wykonanie rewelacyjne a telefon wchodzi do niej z lekkim luzem, czyli dokładnie tak jak powinien - nie ma mowy o żadnych problemach przy wyjmowaniu czy wkładaniu. Polecam, tym bardziej, że cena nie zabija. Kupiłem na tej aukcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie w koncu ta oficjalna aktualizacja do ICS?

57h 19 min 9% i podłączyłem ładowarkę.

Nie bawilem sie jeszcze w zadne updejty itp, ale wiecej wyciagnalem na 2.3.3 ;) po wylaczeniu automatycznego obracania o wiele dluzej trzyma na baterii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku przyszłego roku.

Szczęśliwy traf, czy na czymś opierałeś swoje informacje? :D dopiero teraz oficjalnie potwierdzili ;) Android 4.0. Ice Cream Sandwich dla Galaxy S II potwierdzony przez Samsunga

Notka mam już od dwóch tygodni.

I jak się sprawdza ten "rysik"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem S2 :) Aktualnie przymierzam się tylko do jakiejś karty 16gb class 10 i do baterii extended 2000mAh

Mam pytanko jaki Rom polecacie? Telefon kupiłem w UK gdzie aktualnie zamieszkuję. Soft by orginalnie 2.3.3 zrobiłem po Wifi update teraz jest 2.3.4 Wersja Pasma Podstawowego i9100XXKI1 a Numer wersji Gingerbread.XWKI4. Więc jaki mam wkońcu rom? KI1 czy KI4?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z opisu aukcji wynika, że można podłączyć ładowarkę usb do tego adaptera.

Pewnie dlatego dałem do niego linka ;) ale w poprzednim poście pisałeś o przejściówce mhl - hdmi, a nie adapterze. Na samej przejściówce też może być ładowany, jednak tylko przez urządzenia wspierające mhl... nie jest konieczna wtedy dodatkowa ładowarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że przejściówka i adapter to to samo :P

Zastanawiam się nad zakupem nowego telefonu i SGSII jest jednym z kandydatów. Bardzo zależy mi na odtwarzaniu filmów z telefonu na telewizorze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi