Lancer Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Fajnie, ale to to dalej jest uwstecznieniem. Często mam telefony od numerów nieznanych i nie zapisuje ich w kontaktach. Wcześniej wystarczyło wejść w numer i wszystko było widać. Całą historia połączeń była jak na dłoni. Teraz nic nie widać poza ostatnim połączeniem. :mad: Poza tym autouzupełnianie numerów też działa do d*py. Często nie łapie numerów, albo podpowiedzi daje z opóźnieniem. Panom z Samsunga, albo z Google (nie wiem kto za to odpowiada) się zapomniało, że smartfon służy też czasami do dzwonienia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 No to niech mnie ktos powie jak usunac kogos z listy wchodze w All contacts klikam i odrazu wydzwania do danej osoby :/ Co za debile wprowadzaja takie ukepszenia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Przytrzymaj paluch na kontakcie przez 2 sekundy i pojawi się menu z opcją usuń :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Em, a co za problem zmienić dialer? :wink: Polecam myDialer - trial 7 dniowy, po nich trzeba odblokować pełną wersję za 5 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Fajnie, ale to to dalej jest uwstecznieniem. Często mam telefony od numerów nieznanych i nie zapisuje ich w kontaktach. Wcześniej wystarczyło wejść w numer i wszystko było widać. Całą historia połączeń była jak na dłoni. Teraz nic nie widać poza ostatnim połączeniem. :mad: Zapisywało Ci historię konkretnych numerów nieznanych? Ja tam się nie znam, ale to wydaje się ...mało prawdopodobne ;) gdyby było widać, to nie byłyby nieznanymi... może w spisie połączeń zobacz, ja tam mam całą historię od marca włącznie (wtedy przeszedłem na ICS). "Numery prywatne" też są wyszczególnione :unsure: nvm, myślałem, że chodziło o numery zastrzeżone Edytowane 11 Maja 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Chodziło mi numery, które nie zostały dodane do kontaktów. Zastrzeżonych przeważnie nie odbieram :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Przytrzymaj paluch na kontakcie przez 2 sekundy i pojawi się menu z opcją usuń :) Logiczne ze to bylo pierwsze co zrobilem , moge trzymac paluch nawet i 10s nic nie pomaga ,wspaniale usprawnienia takie jak patchowanie gry Battlefield 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Ostatnio zrobiłem upgrade do android 4.0.3 (brand Orange). Po dwóch dniach testów wracam, ale już do otwartego Android 2 bo ta "4" to jakiś syf pożerający w ekspresowym tempie baterię ... Przywracałem ustawienia fabryczne, ładowałem baterię od 15% rozładowania ale nic to nie dało. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Mi pomogło naładowanie do pełna, wyciągnięcie baterii na kilka minut i potem trzymała o niebo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Ja już jestem do downgarde do czystego 2.3.6 i jest o niebo lepiej, po 6 godzinach czuwania ubył niecały procent a nie prawie 5, do tego kilka ustawień działa o wiele szybciej. Jak pojawi się naprawdę porządna wersja czwórki to zainstaluję, obecnie to kompletna porażka i odradzam każdemu instalacje :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Mi znacznie dłużej działa właśnie na ICS :rolleyes: ...za to po kliknięciu przycisku kontakty, czasami muszę czekać ze 2 sekundy na wyświetlenie zawartości :mur: o co może chodzić? Bo domyślam się, że nie jest to normalne... Edytowane 13 Maja 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Znacznie to znaczy ile ?, a co do lagów to też WiFi łączy się kilka sekund dłużej. Ja podziękuję za obecną wersje i następnym razem poczekam na opinie zanim cokolwiek wgram, bo potem jest mnóstwo pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Wiadomo, zależy ile korzystam z telefonu. Jeżeli mniej to ~4 dni z włączonym wifi daje rade ;) po tym i tak trzeba ładować, bo jest niski poziom baterii, a nie wiadomo kiedy się przyda :P Edytowane 18 Maja 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Polecam posiadaczom SGS2 wgranie najnowszego ICS 4.0.4 LQ5. http://forum.android.com.pl/f168/wyciek-i9100xxlq5-android-4-0-4-rom-na-europae-189290/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) @up w jaki sposób zmienili wyświetlanie ulubionych? Nie ma już tych durnych kafelków? Edytowane 11 Lipca 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Sa znacznie mniejsze. Teraz w poziomie są trzy kontakty zamiast dwóch. Jest też widok listy z małymi ikonkami. Generalnie wkrótce 4.0.4 pojawi się w KIES. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mój SII niestety leci po niecałym roku użytkowania do serwisu: overvolatege + unknown device :/ Miał ktoś podobny problem? Ciekawe w ile sięz tym uwiną, bo na początek września potrzebuję telefonu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumfel20 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Na android.com.pl czesto występujacy problem. Pomaga wymiana ukladu usb Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...