Skocz do zawartości
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Samsung I9100 Galaxy S II

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie, ale to to dalej jest uwstecznieniem. Często mam telefony od numerów nieznanych i nie zapisuje ich w kontaktach. Wcześniej wystarczyło wejść w numer i wszystko było widać. Całą historia połączeń była jak na dłoni. Teraz nic nie widać poza ostatnim połączeniem. :mad:

Poza tym autouzupełnianie numerów też działa do d*py. Często nie łapie numerów, albo podpowiedzi daje z opóźnieniem.

Panom z Samsunga, albo z Google (nie wiem kto za to odpowiada) się zapomniało, że smartfon służy też czasami do dzwonienia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.05.2012 o 11:01, Lancer napisał(a):

Fajnie, ale to to dalej jest uwstecznieniem. Często mam telefony od numerów nieznanych i nie zapisuje ich w kontaktach. Wcześniej wystarczyło wejść w numer i wszystko było widać. Całą historia połączeń była jak na dłoni. Teraz nic nie widać poza ostatnim połączeniem. :mad:

Zapisywało Ci historię konkretnych numerów nieznanych? Ja tam się nie znam, ale to wydaje się ...mało prawdopodobne ;) gdyby było widać, to nie byłyby nieznanymi... może w spisie połączeń zobacz, ja tam mam całą historię od marca włącznie (wtedy przeszedłem na ICS). "Numery prywatne" też są wyszczególnione :unsure:

nvm, myślałem, że chodziło o numery zastrzeżone

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.05.2012 o 11:43, Lancer napisał(a):

Przytrzymaj paluch na kontakcie przez 2 sekundy i pojawi się menu z opcją usuń :)

Logiczne ze to bylo pierwsze co zrobilem , moge trzymac paluch nawet i 10s

nic nie pomaga ,wspaniale usprawnienia takie jak patchowanie gry Battlefield 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio zrobiłem upgrade do android 4.0.3 (brand Orange). Po dwóch dniach testów wracam, ale już do otwartego Android 2 bo ta "4" to jakiś syf pożerający w ekspresowym tempie baterię ... Przywracałem ustawienia fabryczne, ładowałem baterię od 15% rozładowania ale nic to nie dało. :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już jestem do downgarde do czystego 2.3.6 i jest o niebo lepiej, po 6 godzinach czuwania ubył niecały procent a nie prawie 5, do tego kilka ustawień działa o wiele szybciej. Jak pojawi się naprawdę porządna wersja czwórki to zainstaluję, obecnie to kompletna porażka i odradzam każdemu instalacje :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi znacznie dłużej działa właśnie na ICS :rolleyes:

...za to po kliknięciu przycisku kontakty, czasami muszę czekać ze 2 sekundy na wyświetlenie zawartości :mur: o co może chodzić? Bo domyślam się, że nie jest to normalne...

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacznie to znaczy ile ?, a co do lagów to też WiFi łączy się kilka sekund dłużej. Ja podziękuję za obecną wersje i następnym razem poczekam na opinie zanim cokolwiek wgram, bo potem jest mnóstwo pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo, zależy ile korzystam z telefonu. Jeżeli mniej to ~4 dni z włączonym wifi daje rade ;) po tym i tak trzeba ładować, bo jest niski poziom baterii, a nie wiadomo kiedy się przyda :P 

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi