Skocz do zawartości
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Samsung I9100 Galaxy S II

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie, ale to to dalej jest uwstecznieniem. Często mam telefony od numerów nieznanych i nie zapisuje ich w kontaktach. Wcześniej wystarczyło wejść w numer i wszystko było widać. Całą historia połączeń była jak na dłoni. Teraz nic nie widać poza ostatnim połączeniem. :mad:

Poza tym autouzupełnianie numerów też działa do d*py. Często nie łapie numerów, albo podpowiedzi daje z opóźnieniem.

Panom z Samsunga, albo z Google (nie wiem kto za to odpowiada) się zapomniało, że smartfon służy też czasami do dzwonienia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, ale to to dalej jest uwstecznieniem. Często mam telefony od numerów nieznanych i nie zapisuje ich w kontaktach. Wcześniej wystarczyło wejść w numer i wszystko było widać. Całą historia połączeń była jak na dłoni. Teraz nic nie widać poza ostatnim połączeniem. :mad:

Zapisywało Ci historię konkretnych numerów nieznanych? Ja tam się nie znam, ale to wydaje się ...mało prawdopodobne ;) gdyby było widać, to nie byłyby nieznanymi... może w spisie połączeń zobacz, ja tam mam całą historię od marca włącznie (wtedy przeszedłem na ICS). "Numery prywatne" też są wyszczególnione :unsure:

nvm, myślałem, że chodziło o numery zastrzeżone

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przytrzymaj paluch na kontakcie przez 2 sekundy i pojawi się menu z opcją usuń :)

Logiczne ze to bylo pierwsze co zrobilem , moge trzymac paluch nawet i 10s

nic nie pomaga ,wspaniale usprawnienia takie jak patchowanie gry Battlefield 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio zrobiłem upgrade do android 4.0.3 (brand Orange). Po dwóch dniach testów wracam, ale już do otwartego Android 2 bo ta "4" to jakiś syf pożerający w ekspresowym tempie baterię ... Przywracałem ustawienia fabryczne, ładowałem baterię od 15% rozładowania ale nic to nie dało. :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już jestem do downgarde do czystego 2.3.6 i jest o niebo lepiej, po 6 godzinach czuwania ubył niecały procent a nie prawie 5, do tego kilka ustawień działa o wiele szybciej. Jak pojawi się naprawdę porządna wersja czwórki to zainstaluję, obecnie to kompletna porażka i odradzam każdemu instalacje :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi znacznie dłużej działa właśnie na ICS :rolleyes:

...za to po kliknięciu przycisku kontakty, czasami muszę czekać ze 2 sekundy na wyświetlenie zawartości :mur: o co może chodzić? Bo domyślam się, że nie jest to normalne...

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacznie to znaczy ile ?, a co do lagów to też WiFi łączy się kilka sekund dłużej. Ja podziękuję za obecną wersje i następnym razem poczekam na opinie zanim cokolwiek wgram, bo potem jest mnóstwo pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo, zależy ile korzystam z telefonu. Jeżeli mniej to ~4 dni z włączonym wifi daje rade ;) po tym i tak trzeba ładować, bo jest niski poziom baterii, a nie wiadomo kiedy się przyda :P 

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi