Bulizzor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam Mam dwa systemy: xp na partycji C: oraz windows7 na partycji F: na jednym dysku. Dziś zrobiłem formata xp i zniknęło mi okno wyboru systemu, które pojawia się podczas załączania komputera (tym samym nie mogę wejść na siódemkę). Jak przywrócić to okno wyboru? Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Instalatorem Windows 7 (konsola odzyskiwania - fixboot, fixmbr). Bo logicznym jest, że starszy system nie wykryj nowszego. EDIT: w siódemce, to się chyba teraz inaczej nazywa. Poczytaj Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) A nie wystarczy edytować boot.ini w XP? Dopisać linijkę ze ścieżką dostępu do "7" i zwiększyć timeouta? Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Instalatorem Windows 7 (konsola odzyskiwania - fixboot, fixmbr). Bo logicznym jest, że starszy system nie wykryj nowszego. EDIT: w siódemce, to się chyba teraz inaczej nazywa. Poczytaj Dzięki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...