kroganin Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Witam. Mój GTX 285 z Accelero Extreme skończył swój żywot. Planuje kupić nową kartę graficzną. Oto moje typy : Radeon 6870 Radeon 6950 Radeon 6970 GeForce 560 Ti GeForce GTX 570 Wymieniłem je, ponieważ nie wiem jeszcze dokładnie ile będe miał kasy, ale będzie to mniej więcej ten segment cenowy. Reszta zestawu: Intel Core i7 920 @ 4,1 GHz OCZ 6 GB DDR3 @ 1648 MHz CL7 Msi x58 Pro Caviar 1 TB BeQuiet E6 StraightPower 600 W Cm Elite 331 Komp działa poprawnie. Dysk się wali ale jak docisne kable to później jest ok, czujnik temp rozwalony, budowa wielkości mikrofalówki, ale otwieram zawsze jej bok to ma lżej. W zime wkładam tam noge to mam cieplej. Czy ten zasilacz poradzi sobie z tymi kartami ? Zwłaszcza z GTX 570 ? Czy na każdej z tych kart poczuje przypływ wydajności po GTX 285 OC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Nie bardzo rozumiem po co założyłeś ten temat. Wszystko wiesz, ale nie wiesz ile będziesz mógł przeznaczyć na kartę. Dodam, że rozbieżność cenowa między najtańszą i najdroższą z tych to ok. 450 zł. Zasilacz poradzi sobie z każdą z wymienionych a przypływ wydajności będzie widoczny... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...