bbc20000 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Dobry krok ale to nie tedy droga. Zmien firme na AMD, a na pewno bedziesz mial wieksza frajde(np. overclocking). No i zmniejszysz koszty. Tez bym wolal AMD ale co do overclocking to sie mylisz poniewaz intel jest w tym znaczniel lepszy. Co do reszty to masz dobry sprzet oprocz swojej video karty ktora jest lekko ujmujac cienka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 o kur.... :) co ja napisalem:) GF3 Ti200 :P:P:Pa o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 o kur.... :) co ja napisalem:) GF3 Ti200 :P:P:Pa o co chodzi? Fallout napisal jeszcze wczesniej "Gainward GF3 TI 4200 GS" a teraz sie poprawil :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 o kur.... :) co ja napisalem:) GF3 Ti200 :P:P:Pa o co chodzi? Fallout napisal jeszcze wczesniej "Gainward GF3 TI 4200 GS" a teraz sie poprawil :wink: aha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 to prawda że p4 mają mnożniki zablokowane ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 to co ?? jak oceniacie tego Ti200??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...