Fury161 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Witajcie. Chciałbym się zapytać,czy powyższy PSU (Fortron FSP350-60MDN rev.A)będzie wystarczający do zestawu: Procesor : AMD Athlon II X2 255 Płyta Główna : ASRock 880GMH/USB3 RAM : GoodRam 2GB 1333MHZ HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3 Napęd DVD-RW Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yojo2 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Spokojnie wystarczy. Już masz ten zasilacz czy chcesz kupić? Bo jeśli to drugie to lepiej szukać nowocześniejszych Fortronów HLN i HLC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 (edytowane) A,to mnie ucieszyło,że wystarczy. Od początku wiedziałem,że "prądowo" 350W spokojnie wystarczy, nie byłem pewien tylko tych nowych CPU.Bo z tego co wiem,potrzebują one mocniejszej linii 12V,a nie 5V. Chociaż używanie słowa "nowe" w tym przypadku też już jest nie na miejscu,gdyż od dobrych paru lat CPU wymagają mocniejszej linii 12V,a tylko prehistoryczne już konstrukcje potrzebowały mocnej 5V :wink: Tak,tego fortrona już mam,i służy mi od paru lat.Wiem,że gdybym musiał kupić nowy,kupiłbym już nowszy model. Wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Edytowane 2 Maja 2011 przez Fury161 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...