ToMo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 J.w Niech ktoś mi napisze jakim programem mozna sciągnąć BIOS z karty graficznej... Najlepiej podaj tesh jakimi poleceniami...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A po co masz sciagać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jeżeli chodzi Ci o karty NVidi to riva tunerem. Ale Ty masz radeona i zakładam że o niego Ci chodzi, więc niech ktoś wypowie się na temat kart ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jest np. Atiflash ftp://mixer.bj.uj.edu.pl/Hardware/VIDEO/A...sh/atiflash.zip Flashrom ftp://212.244.208.180/pub/Sterowniki/Acer...OS/flashrom.zip Wszystkie polecenia opisane są w programie.Temat był już poruszany kilka razy :!: http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 A po co masz sciagać? Widocznie jest mi potrzebny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 A po co masz sciagać? Widocznie jest mi potrzebny :lol: A do czego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a poszukac nie bylo mozna? w faq jest napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...