lumi Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Tak jak w temacie, zmienilem mnoznik z 33 na 40 (i nic poza tym!) i od tamtego momentu mam stale 4000mhz proca turbo wlaczone, eist wlaczone, bios 1,6 lub 1,7 Proszę o pomoc :( 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 To zmień w Windowsie profil zarządzania energią na zrównoważony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medive Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 a poza tym polecam też filmik by dinos22 z forum XtremeSystems Inc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuziu Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 włącz c1e i do tego eist ,cpuz może przekłamywać taktowania ,TMonitor pokazuje już dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumi Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 mam ustawione na zrownoazony...nie moge znalezc tego c1e w biosie :/ nie wiem albo tego nie ma na kojej plycie albo jest pod inna nazwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuziu Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 włącz tryb polski w biosie i poszukaj opcje procesora ,tam w zakładce powinno być takie coś nie ustawiaj identycznych ustawień ,są to podglądowe z neta :) szukaj u siebie opcji C-State i C1E ,EIST jest na głownej stronie podkrecania ,Opcje CPU sa na samym dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...