exon Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Witam Muszę wykonać downgrade biosu tzn mam wersję 1401 a muszę wgrać 1305 i przy każdej próbie flashu wyskakuje komunikat "image out dated" problem występuje z płytą główną ASUS P8P67 rev 3.0 Flashowanie biosu odbywało się zgodnie z zasadami czyli pusty pendrive (gooddrive shark 8gb) + bios pobrany z oficjalnej strony asusa i instalacja z poziomu biosu lecz komunikat nie ma zamiaru ustąpić czy ktoś jest w stanie mi pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Witam Muszę wykonać downgrade biosu tzn mam wersję 1401 a muszę wgrać 1305 i przy każdej próbie flashu wyskakuje komunikat "image out dated" problem występuje z płytą główną ASUS P8P67 rev 3.0 Flashowanie biosu odbywało się zgodnie z zasadami czyli pusty pendrive (gooddrive shark 8gb) + bios pobrany z oficjalnej strony asusa i instalacja z poziomu biosu lecz komunikat nie ma zamiaru ustąpić czy ktoś jest w stanie mi pomóc A tematu o serii p8p67 to nie widać??? :mur: Wrócić się da do starszej wersji tylko jeżeli instalowałeś wersję beta. Z wersji stabilnej może być problem. Aczkolwiek możesz zerknąć na ten post. - XtremeSystems Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exon Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Jest napisane z jakiego do jakiego chcę wrócić biosu żaden z nich to wersja beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exon Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Tak to powinno wyglądać ? Jeśli tak to jest to "zablokowany tryb turbo" system jak by widzi 3,3GHz lecz CPU Z i inne widz 4,3GHz teraz przydała by mi się pomoc jak ustawić by system widział 4,3GHz Edytowane 3 Maja 2011 przez exon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Z tego co pamiętam bo nie mam jak sprawdzić to system pokazuje tylko taktowanie jakie procesor posiada fabrycznie, więc tego nie zmienisz nawet podkręcając procesor. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Z tego co pamiętam bo nie mam jak sprawdzić to system pokazuje tylko taktowanie jakie procesor posiada fabrycznie, więc tego nie zmienisz nawet podkręcając procesor. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Dobrze pamiętasz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...