Skocz do zawartości
exon

Problem z downgrade biosu - P8P67

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Muszę wykonać downgrade biosu tzn mam wersję 1401 a muszę wgrać 1305 i przy każdej próbie flashu wyskakuje komunikat "image out dated" problem występuje z płytą główną ASUS P8P67 rev 3.0

Flashowanie biosu odbywało się zgodnie z zasadami czyli pusty pendrive (gooddrive shark 8gb) + bios pobrany z oficjalnej strony asusa i instalacja z poziomu biosu lecz komunikat nie ma zamiaru ustąpić czy ktoś jest w stanie mi pomóc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Muszę wykonać downgrade biosu tzn mam wersję 1401 a muszę wgrać 1305 i przy każdej próbie flashu wyskakuje komunikat "image out dated" problem występuje z płytą główną ASUS P8P67 rev 3.0

Flashowanie biosu odbywało się zgodnie z zasadami czyli pusty pendrive (gooddrive shark 8gb) + bios pobrany z oficjalnej strony asusa i instalacja z poziomu biosu lecz komunikat nie ma zamiaru ustąpić czy ktoś jest w stanie mi pomóc

A tematu o serii p8p67 to nie widać??? :mur:

Wrócić się da do starszej wersji tylko jeżeli instalowałeś wersję beta.

Z wersji stabilnej może być problem.

Aczkolwiek możesz zerknąć na ten post. - XtremeSystems

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to powinno wyglądać ?

Dołączona grafika

Jeśli tak to jest to "zablokowany tryb turbo" system jak by widzi 3,3GHz lecz CPU Z i inne widz 4,3GHz teraz przydała by mi się pomoc jak ustawić by system widział 4,3GHz

Edytowane przez exon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi