ChybeQ Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 A powiedzcie mi, tak z czystej ciekawości się zapytowuję... Co ma takiego Seasonic, czego OCZ nie ma albo inaczej - co zbędnego ma OCZ? oploty na kablach? O Seasonic słyszę pierwszy raz, szczerze mówiąc.. Miałem 3 zasilacze przez 2 lata użytkowania kompa i te "tańsze" o 5 - 10 złotych od konkurencji siadały. trzeci, katowany niemiłosiernie, działa ładnie, wiec stereotyp, że droższe Z REGUŁY (nadmieniam, z reguły....) lepsze, jest nadal aktualny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) To masz bardzo słabą wiedze na temat zasilaczy , seasonic w tej chwili robi jedne z lepszych konstrukcji. Akurat w tym wypadku to konstrukcja seasonica jest lepsza od Ocz'a , a jest tańsza. Nie posiada ładnej obudowy , kabli w oplotach i dzięki temu mogą taniej je sprzedawać. Edytowane 5 Maja 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hextor Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) Dobra biorę http://agito.pl/zasilacze/corsair-cx600-600w.0.428240.html Temat można zamknąć. Dziękuję dobranoc. Edytowane 5 Maja 2011 przez Hextor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Kiedyś ktoś mi powiedział żeby nie oszczędzać na zasilaczu... Wiem to po tym jak mu wybuchł "tańszy" Modecom Feel ;) I miał rację jeśli chodzi o niby zasilacze, które są <span style='color: red;'>[ciach!]</span>o warte w przeciwieństwie do Seasonica. O Seasonic słyszę pierwszy raz, szczerze mówiąc.. Przejrzyj recenzje tutaj. W tym miejscu masz podane konstrukcje Seasonica sprzedawane przez inne firmy takie jak Corsair, XFX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hextor Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Orientuje się ktoś czy PHENOM II X4 955 3,2GHz BLACK EDITION SKLEP FV Wwa (1597495173) - Aukcje internetowe Allegro to rewizja C3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 HDZ955FBGMBOX czyli C3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hextor Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Ok bo tam w tym teście z CPU-Z jest C2 ;) Więc trochę wprowadzające w błąd Edytowane 6 Maja 2011 przez Hextor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...