DR.Zepsu Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Wiem, że już było kilka podobnych tematów, ale mam dylemat od dłuższego czasu jeśli chodzi o pamiątki do mojego zestawiku jak w popisie. Co wybrać? Pomóżcie, błagam... Znalazłem cos takiego: http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...7&cennikb=pelny http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...3&cennikb=pelny może jakies inne doradźcie. Z góry dzięki i pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 weźcie pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Było razy 100 ale bedzie po raz 101 :) Bierz TwinMosa, ja mam i nie narzekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Doktorku sprawdź najpierw te twoje linki (oba są identyczne), bo nie wiadomo o jakie pamięci ci chodzi. Popraw je, a potem może ktoś ci pomoże :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Bierz TwinMOSy, bardzo sobie chwala te pamieci. Tylko po co zakladales dwa takie same topiki???!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Linki są przecież dobre :D Kliknij pozniej na cennik dla nowych klientow czy cos takiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Sorry nie sprawdziłem do końca - jak zobaczyłem 2 identyczne strony z linkami do cenników to napisałem tamtego posta... Sorry raz jeszcze... Weź Twinmos'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 only TwinMOS :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...