Passt Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ktoś rozwiązał już problem przycinania się obrazu w grze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 AA macię wyłączone ? Wiem że w poprzedniej częsci mocno zabijało wydajność. Tak. Ktoś rozwiązał już problem przycinania się obrazu w grze ?? U mnie przycinki występują tylko na poziomie "Skażenie", jednak są na tyle małe, że przechodząc grę nie grzebałem w opcjach. Po prostu ukończyłem ten poziom i grałem dalej. Wczoraj sprawdzałem różne ustawienia na tej planszy (jakość, rozmycie podczas ruchu, telesacja, vsync) - cały czas to samo. Myślę, że to nie problem za niskiej wydajności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Po zmniejszeniu opcji grafiki o jeden poziom , przycięcia są mniejsze, ale dalej występują. Wydaje mi się ,że najnowsze sterowniki graficzne NVidii trochę się gryzą z grą. Jak grałem ponad rok temu na starych sterownikach, przycięc sobie nie przypominam. Sprawdza ktoś jeszcze działanie M:LL ?? Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...