kod Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Witam wszystkich! Jest to moj pierwszy temat jaki zakladam i mam nadzieje ze nie ostatni:).Otoz mam problem ktory panel wybrac,zaznaczam ze chce kupic panel 15 cali,obecnie zastanawiam sie nad modelami:SAMSUNG 152T,NEC(nie wiem jeszcze jaki model),SONY X52B na sprzet moge przeznaczyc maks 2000.Prosze wszystkich o pomoc.Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 poszukaj na forum postow o Belinea 101570 (firmy MaxData) ma kinsekop Mitsubishi taki sam jak w NEC itd albo od razu zainteresuj sie NEC 1560VM a tak BTW to bedziesz kupowal w Amsterdamie :?: sprawdz jakie macie tam przepisy dotyczace zwrotu towaru nie spelniajacego wymagan nabywcy wtedy w rzie co sobie wymienisz na inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...