KaweX Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Witam... jakie sterowniki zainstalować pod tą kartę ? SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850 Xtreme - 1 GB GDDR5 Znalazłem z oficjalnej strony sapphire takie coś: http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006 ale jest tam 4 pliki i nie wiem który zainstalować. A może radzicie jakieś inne sterowniki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Ati Radeon HD5850/5870 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaweX Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 73 strony jest w temacie tam.... ogólnie z tego co widze tam 29-go kwietnia jest aktualizacja tych sterowników więc może jakaś nowa wersja wyszła ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 1 2. Sterowników szukaj zawsze na stronie producenta chipu czyli w tym przypadku ati/amd 3. Jak już zadajesz takie pytanie to weź pod uwagę chociaż wersję systemu operacyjnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaweX Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Mam windows7 64bit No tak rozumiem, ale strona producenta czyli Sapphire czy ATI/AMD ?? karte mam Sapphire http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006 czy: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.42&lang=us&rev=&ostype=Windows%207%20-%2064-Bit%20Edition Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) 2. Sterowników szukaj zawsze na stronie producenta chipu czyli w tym przypadku ati/amd chip jest wyprodukowany przez ati/amd Sapphire wyprodukowało kartę. Producenci kart, płyt nie zawsze na swoich stronach uwzględniają najnowsze sterowniki, dlatego należy ich szukać na stronie producentów chipu. 73 strony jest w temacie tam.... Zmień podejście lub forum... Edytowane 4 Maja 2011 przez Klaus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaweX Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 ok czyli mam rozumieć, że Catalyst 11.4 ;) a teraz ostatnie pytanie.. która wersja: Catalyst Software Suite Catalyst Software Suite with APP removed (64 bit) English Only ?? z góry dzięki za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Zawsze fascynowało mnie kreowanie świeżych użytkowników na skończone zera jeśli chodzi o używanie szarej papki wypełniającej puszkę mózgową. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...