Johnnyy94 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Witam. Mam zamiar w niedalekiej przyszłości zakupić głośniki wyłącznie do muzyki. Obecnie mam stare creative p380, karta dźwiękowa Sound Blaster VX 5.1 PCI. Budżet to jakieś 350-450zł max. Czytałem trochę na temat microlab 5c/6c/7c, lecz nie wiem czy się sprawdzą, ponieważ słucham głównie dubstep, drum and bass, a dodam, że mam mały pokoik (12m). Czy w ogóle jest sens rozglądać się za zestawem 2.0? Może lepiej kupić microlab FC550? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Do takiej muzyki to w tym przedziale cenowym chyba tylko Logitech Z-2300. Oczywiście używane, bo nówki są droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnnyy94 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Może jakaś alternatywa? Wolałbym kupić nowe, używki kupię w ostateczności edit: Logitech z-623 też się nada? Edytowane 5 Maja 2011 przez Johnnyy94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Jesli zalezy ci na mega basie bardziej niz na srednicy i gorze to cos 2.1 ... a jesli chcesz miec w miare rownomiernie rozlozone czestotliwosci to cos z solówek lub innych 2.0 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnnyy94 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Zależy mi na basie, aczkolwiek nie jestem do końca przekonany, czy np microlaby solo6c zagrają dobrze wg moich upodobań. Udało mi się wyczytać, że solówki nie są dobre do takiego rodzaju muzyki. Cóż, pozostaje mi polować na używki logitecha. Dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz24 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Witam, co do tych z-623 to sam mam podobne logitechy w podobnej mocy i jestem bardzo zadowolony. Z trochę tańszych polecałbym sprawdzić jeszcze Logitech Z-523. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnnyy94 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Z-523 maja 40W mocy, co przy 200W z-2300 robi małą różnicę. Kupię jeden z w/w zestawów chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Zależy mi na basie, aczkolwiek nie jestem do końca przekonany, czy np microlaby solo6c zagrają dobrze wg moich upodobań. Udało mi się wyczytać, że solówki nie są dobre do takiego rodzaju muzyki. Cóż, pozostaje mi polować na używki logitecha. Dzięki za pomoc ;) Słucham takiej muzyki na solowkach i jestem bardzo zadowolony, mysle ze to kwestia gustu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Jak dla mnie nawet 7c mają za słaby bas do dubstepu, 6c nie słyszałem, ale zapewne będą jeszcze słabsze. Oczywiście z-2300 też mają za słaby bas ;) ale już jakoś to wygląda. Ponad rok temu wyrwałem na allegro powystawówki z 2 letnią gwarancją za 340zł, teraz pewnie jeszcze taniej chodzą. Edytowane 7 Maja 2011 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...