Rezystor Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ej no Dexter i kamilnew nie straszcie mnie, ja właśnie kupuje te Geile PC 400 ultrasy a wy mi tu takie texty piszecie, jestem co najmniej zdegustowany :? ....no i FumFel zaraz będzie się ze mnie śmiał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 mógłby ktoś podać adres sklepu w internecie gdzie można kupić twinmos'y:?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 mógłby ktoś podać adres sklepu w internecie gdzie można kupić twinmos'y:?: http://sklep.barwkomp.pl/ ale ktoś ostatnio podawał tańszy www.tedsoft.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ej no Dexter i kamilnew nie straszcie mnie, ja właśnie kupuje te Geile PC 400 ultrasy a wy mi tu takie texty piszecie, jestem co najmniej zdegustowany :? ....no i FumFel zaraz będzie się ze mnie śmiał :( Spokojnie, BEDZIESZ z nich zadowolony. Zaufaj wujkowi draakowi :wink: . Co jak co, ale niezadwolenie posiadacze Geilow to jednak ciekawostka przyrodnicza 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ej no Dexter i kamilnew nie straszcie mnie, ja właśnie kupuje te Geile PC 400 ultrasy a wy mi tu takie texty piszecie, jestem co najmniej zdegustowany :? ....no i FumFel zaraz będzie się ze mnie śmiał :( Spokojnie, BEDZIESZ z nich zadowolony. Zaufaj wujkowi draakowi :wink: . Co jak co, ale niezadwolenie posiadacze Geilow to jednak ciekawostka przyrodnicza 8O No już mi lepiej :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 A dlaczego bede siez Ciebie śmiał???Ja poprostu wierze w kingstona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 psiaczycie na hx'a, na geil'e ale zapominacie ze to tylko proste elektroniczne rzeczy ktore dzialaja zgodnie ze swoimi parametrami - i sa ok. gadki takie ze geil zly, czy cos bo sie slabo kreci sa imo bezsensu. chcecie krecic ? kupcie se jakies ocz'ty500 i nie marudzic bez sensu. zaraz ktos odpisze ze duzo kosztuja. czy jak kupujecie tanie wino to oczekujecie bukietu smakow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 psiaczycie na hx'a, na geil'e ale zapominacie ze to tylko proste elektroniczne rzeczy ktore dzialaja zgodnie ze swoimi parametrami - i sa ok. gadki takie ze geil zly, czy cos bo sie slabo kreci sa imo bezsensu. chcecie krecic ? kupcie se jakies ocz'ty500 i nie marudzic bez sensu. zaraz ktos odpisze ze duzo kosztuja. czy jak kupujecie tanie wino to oczekujecie bukietu smakow ? Ja zamierzam po wakacjach kupić sobie 2xOCZ PC3700 256MB chociaż są strasznie dorgie w stanch kosztują około 100$ za sztuke czyli razem mnie koło 800zł wyjdzie ale czego sie nie robi dla przyjemności. Chpociaż coraz bardziej zastanawiam sie nad czymś tańszym. I jeśli już bym miał zamawiać pamięci za więcej niż 250zł za sztue mowie o 256MB to zamówił bym te OCZ. CO by sie działo magistrala 250 Cas 2 2-5-2 synchro z procem powiedzmy jak mi sie uda 2.625GHz = 10,5x250 (to jest całkiem możliwe narazie 2.4GHz na 1.75V Prime Stable na AC. A tak to będzie WC i do tego wstawie chłodznice do zamrażalnika) ach ale bym rekordy bił oczywiście na Antku. Aż sie łezka w oku kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Czy może mi ktoś powiedzieć czemu BarwKomp tak zdziera?, Geile PC 400 ceel dwójki kosztują w Benchmarku te same 327 zeta 8O . Skandal i rozbój w biały dzień :evil: Protestuję! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Czy może mi ktoś powiedzieć czemu BarwKomp tak zdziera?, Geile PC 400 ceel dwójki kosztują w Benchmarku A czy ktos kaze ci kupowac u nich ? Masz z tym problem, to napisz do nich, a nie zamieszczasz takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly na forum ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Temat w sumie pasuje, więc podepnę się tutaj :) Bawił się ktoś GeiLami Golden Dragon?? Czy faktycznie tak mało się grzeją i dobrze kręcą? Lepiej "zwykłe" GeiLe 433 czy Golden Dragon 400 (komp z chłodzeniem wodnym i bardzo marnym, albo i zerowym przepływem powietrza, na NF2 i fsb na ile tylko się da)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 na początku też chciałem sobie kupić geil 400 ultra ale zastanowie sie nad timosami a różnica cen jest ogrmona 700 a tu 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Polecacie pamiątki TwinMos. Ok, ale na jakich kościach: MTec czy Elixir ?Sam mam TwinMos'y na kościach TwinMos - ponoć właśnie takie są najlepsze, bo jak TwinMos wypuszcza pamięci z kościami Hynix (słyszałem, że b.słabe zresztą), to zawsze winą za ew usterki obarczyć może producenta kości, a jak sam firmuje kości, to raczej jest za nie pewny. Jeśli się mylę, to czekam na opinie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...