Skocz do zawartości
DR.Zepsu

Jakie DDR-y ??

Rekomendowane odpowiedzi

Ej no Dexter i kamilnew nie straszcie mnie, ja właśnie kupuje te Geile PC 400 ultrasy a wy mi tu takie texty piszecie, jestem co najmniej zdegustowany :? ....no i FumFel zaraz będzie się ze mnie śmiał :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no Dexter i kamilnew nie straszcie mnie, ja właśnie kupuje te Geile PC 400 ultrasy a wy mi tu takie texty piszecie, jestem co najmniej zdegustowany :? ....no i FumFel zaraz będzie się ze mnie śmiał :(

Spokojnie, BEDZIESZ z nich zadowolony. Zaufaj wujkowi draakowi :wink: . Co jak co, ale niezadwolenie posiadacze Geilow to jednak ciekawostka przyrodnicza 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie, BEDZIESZ z nich zadowolony. Zaufaj wujkowi draakowi :wink: . Co jak co, ale niezadwolenie posiadacze Geilow to jednak ciekawostka przyrodnicza 8O

No już mi lepiej :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psiaczycie na hx'a, na geil'e ale zapominacie ze to tylko proste elektroniczne rzeczy ktore dzialaja zgodnie ze swoimi parametrami - i sa ok.

gadki takie ze geil zly, czy cos bo sie slabo kreci sa imo bezsensu.

chcecie krecic ? kupcie se jakies ocz'ty500 i nie marudzic bez sensu. zaraz ktos odpisze ze duzo kosztuja.

czy jak kupujecie tanie wino to oczekujecie bukietu smakow ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psiaczycie na hx'a, na geil'e ale zapominacie ze to tylko proste elektroniczne rzeczy ktore dzialaja zgodnie ze swoimi parametrami - i sa ok.

gadki takie ze geil zly, czy cos bo sie slabo kreci sa imo bezsensu.

chcecie krecic ? kupcie se jakies ocz'ty500 i nie marudzic bez sensu. zaraz ktos odpisze ze duzo kosztuja.

czy jak kupujecie tanie wino to oczekujecie bukietu smakow ?

Ja zamierzam po wakacjach kupić sobie 2xOCZ PC3700 256MB chociaż są strasznie dorgie w stanch kosztują około 100$ za sztuke czyli razem mnie koło 800zł wyjdzie ale czego sie nie robi dla przyjemności.

Chpociaż coraz bardziej zastanawiam sie nad czymś tańszym. I jeśli już bym miał zamawiać pamięci za więcej niż 250zł za sztue mowie o 256MB to zamówił bym te OCZ. CO by sie działo magistrala 250 Cas 2 2-5-2 synchro z procem powiedzmy jak mi sie uda 2.625GHz = 10,5x250 (to jest całkiem możliwe narazie 2.4GHz na 1.75V Prime Stable na AC. A tak to będzie WC i do tego wstawie chłodznice do zamrażalnika) ach ale bym rekordy bił oczywiście na Antku.

Aż sie łezka w oku kręci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy może mi ktoś powiedzieć czemu BarwKomp tak zdziera?, Geile PC 400 ceel dwójki kosztują w Benchmarku te same 327 zeta 8O . Skandal i rozbój w biały dzień :evil: Protestuję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy może mi ktoś powiedzieć czemu BarwKomp tak zdziera?, Geile PC 400 ceel dwójki kosztują w Benchmarku

A czy ktos kaze ci kupowac u nich ?

Masz z tym problem, to napisz do nich, a nie zamieszczasz takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly na forum ! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat w sumie pasuje, więc podepnę się tutaj :)

Bawił się ktoś GeiLami Golden Dragon??

Czy faktycznie tak mało się grzeją i dobrze kręcą?

Lepiej "zwykłe" GeiLe 433 czy Golden Dragon 400 (komp z chłodzeniem wodnym i bardzo marnym, albo i zerowym przepływem powietrza, na NF2 i fsb na ile tylko się da)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecacie pamiątki TwinMos. Ok, ale na jakich kościach: MTec czy Elixir ?

Sam mam TwinMos'y na kościach TwinMos - ponoć właśnie takie są najlepsze, bo jak TwinMos wypuszcza pamięci z kościami Hynix (słyszałem, że b.słabe zresztą), to zawsze winą za ew usterki obarczyć może producenta kości, a jak sam firmuje kości, to raczej jest za nie pewny. Jeśli się mylę, to czekam na opinie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...