kabull Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Topic bynajmniej nie religijny ale dotyczy tego co wydarzyło się dzisiaj. Wszystko zaczęło się w piątek kiedy to w pół godziny po objedzie w barze studenckim spostrzegłem się że nie mam przy sobie portfela. Było w nim wszystko. Dowód, legitymka, bilet, karta płatnicza i cały mój majątek w gotówce. Byłem przekonany że ktoś mi je pod.pieprzył. Zagubienie dokumentów zgłosiłem w urzędzie, uniewarzniłem kartę. Dwa dni chodziłem zdołowany aż do dzisiaj kiedy to wracam do domu a na krześle leży list polecony. Z początku myślałem że to jeden gość z allegro nie odebrał paczki ale czytam kto jest nadawcą. Podpisano: Dobre Anioły. Nic nie kapuję. Otwieram kopertę a w środku portfel z całą zawartością i listem. Portfel zostawiłem na stole w barze. Odesłała mi go para która przy nim siedziała. Dzięki im za to. A jednak są Dobre Anioły na świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 NO to trafiles na 1% uczciwego spoleczenstwa. Nic tylko pogratulowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 powinno byc znacznie wiecej takich ludzi w naszym kraju....... niestety nie ma :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 no to stary miałeś szczęście btw : może by się wydawało że w tym kraju są same oszołomy i złodzieje ale takich dobrych ludzi jest znacznie więcej niż nam sie wydaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 no to gratulacje ale leiej uwazaj bo rozne osoby w barach jadaja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 podobny numer miala moja dziewczyna... fakt sa jeszcze dobrzy ludzie... i niech swoje geny przekazuja nastepnemu pokoleniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 powinno byc znacznie wiecej takich ludzi w naszym kraju....... niestety nie ma :cry: :cry: :cry: Niestety u nas każdy liczy na szybka kase...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 NO to trafiles na 1% uczciwego spoleczenstwa. Nic tylko pogratulowac1%??? Kolega optymista 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ja pisalem kiedys podobny topic, zwrocono mi komorke ktora wypadla mi podczas jazdy na nartach. Wziolem komorke ojca szedlem do gory stoku dzwoniac, ale po 5 minutach wysiadla bateria. Stanolem sobie w polowie stoku z komorka przy uchu - zdolowany. Podjezdza do mnie gosciu i pyta: - Nie zgubiles moze telefonu ? - Zgubilem, Siemensa ME45 - No to prosze - Dziekuje bardzo I pojechal. Ledwo zdazylem podziekowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Miałeś szczęście, teraz uczciwych ludzi to szukać ze święcą w ręku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Cale szczescie, ze sa jeszcze tacy ludzie... Tzn. uczciwi :P Ale nawet oni niewiele zrobia jak np. portfel znajda juz "oczyszczony", komorka to w ogole nie polezy nigdzie bez opieki nawet 10 sekund i juz znika :P Magiczna sztuczka :wink: - polozcie gdzies na ulicy komorke, odejdzcie kawalek i sie odwroccie, abrakadabra, NIE MA KOMORKI! Woooow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 No cóż, mało dzisiaj ludzi uczciwych, ale trzeba się cieszyć że wogóle jacyś są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...