piotrstce Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Witam mam nadzieję że pomożecie w wyborze jak najlepszego sprzętu.Otóż zamierzam kupić laptop. Moje fundusze to 2000zł.Interesują mnie tylko notebooki z grafiką dedykowaną 1gb i pamięcią RAM 4gb no i matryca ok.17' ,procesor dwurdzeniowy.Przeglądałem allegro ale gubię się trochę w tej grafice bo już nie wiem co jest zintegrowane a co dedykowanej niechcę kupić jakiegoś bubla przecenionego.Laptop ma starczyć na parę lat i żebym po roku nie musiał wymieniać...Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GranatPL Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Zdecydowanie nie za tą cenę. Może 15 calowy o tych wymaganiach by się znalazł, ale na pewno nie siedemnastka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Jak to nie - http://www.x-kom.pl/p/67050-notebook-laptop-17,3-samsung-rc720-i3-2310m-3gb-320-dvd-rw-7hp64.html W tej cenie nie znajdzie się nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...