Michal_krakow Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Witam! chciałbym odmłodzić troszkę mój komputer. Mam obecnie tak jak na dole w sygnaturce z wyjatkiem niedawno zwiekszonej pamieci RAM. Chciałbym nie dużym kosztem wymienić płyte z procesorem i pamięcią RAM. budżet nie duży na każdy element chciałem przeznaczyć po 200zł czyli łącznie 600zł. Chciałbym się dowiedzieć czy do mojej obudowy w ogóle podejdzie jakaś nowa płyta? no i czy karta graficzna mi wystarczy ta którą mam? No i najważniejsze na jakie elementy zamieniać obecne? budżet nie duży, nie chciałbym go przekroczyć, z tego co widziałem to pamięci DDR3 2x2gb 1600MHz można kupić za 170zł chyba że 1333 to już dużo taniej, natomiast nie znam cen płyt i procesorów a więc co byście polecali w takim budżecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimaz Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Wejdź sobie na zestawy komputerowe na maj - spójrz na komputer do 1400 zł masz tam procek ram i pł. gł. a swoje części sprzedaj. Edytowane 7 Maja 2011 przez Jimaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Tylko po co jeśli ma 2GB DDR2 i ta płyta obsługuje PII/AII X4? Edytowane 7 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...