Crass Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 witam psiadam karte Geforca 4 ti z tv-in,chcialbym podlaczyc konsole Playstation 2 jakos do kompa,jakiego programu mam uzyc,zeby uzyskac obraz z konosli na kompie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 witam psiadam karte Geforca 4 ti z tv-in,chcialbym podlaczyc konsole Playstation 2 jakos do kompa,jakiego programu mam uzyc,zeby uzyskac obraz z konosli na kompie pozdro Nie lepiej z wyjścia TV do karty graficznej podłączyć?tylko bezpośrednio konsole a tak w ogóle to po co :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Moze dostales jakis program z karta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 to jest nie realne... przynajmniej tak mi sie wydaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...