michalelo Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Witam. Znajomy chce kupić netbooka lub laptopa do 500zł używanego. Wymagania to w obu przypadkach matryca 12-15 cali, wifi. Nie sprecyzował co chce bardziej dlatego prosiłbym o propozycje netbooka i laptopa. Sprzęt oczywiście będzie służył do pracy, przeglądanie internetu, pisanie w wordzie, gg, itp. Prosiłbym o jakieś propozycje, szukałem sam na allegro ale nie znam sie zbytnio na tych sprzętach więc proszę o rade. Nie chciałbym kupić badziewia(słaba obudowa) wolę coś porządniejszego a z gorszymi parametrami. Sorry jeśli napisałem w złym dziale teraz zauważyłem że powinienem napisać w innym także prosze o zostawienie, ewentualnie przeniesienie jeśli jest możliwość. PZ Edytowane 8 Maja 2011 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav4 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Nowego netbooka ani tym bardziej notebooka nie kupisz, ale możesz rozejrzeć się za starszymi Dellami z serii D600/D500/D400, za IBMami T41 i HPekami nc6000, ale trzeba się liczyć z tym że za tą kwotę trudno będzie znaleźć coś z działającą baterią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Jak wyżej. Nowego nie kupisz, tylko i wyłącznie używki ci zostają. No i nie daj się naciągnąć na te 'netbooki' z Allegro za 300zł - to badziew jakich mało, a widzę że sporo osób je niestety kupuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Ok. Więc znalazłem taki d610 LAPTOP DELL D610- TANI-SZYBKI- TRÓJMIASTO-DOJAZD ! (1603568346) - Aukcje internetowe Allegro co o nim sądzicie? Czy lepiej dołożyć do hp http://allegro.pl/compaq-nc6000-centrino-1-6-512-60-dvd-3h-wi-fi-fv-i1588478996.html?? Edytowane 9 Maja 2011 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Jak już brałbym dell'a, ale na fotkach widać że mocno był używany. Niestety ze wszystkimi poleasing'owymi jest pewien problem, że ludzie słabo dbają o taki sprzęt, podobnie jak z autem służbowym. Więc już spasowanie materiałów może być kiepskie, trzaski, skrzypy itp. Ale taki Dell (dobrze utrzymany) to świetny sprzęcik. Posiadam D530 i hula jak ta lala :) tyle że mój mimo 3 lat wygląda jak nówka w porównaniu do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Void Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Jak wyżej: Dell D400 Do internetu, gg, edycji dokumentów wystarczy z zapasem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...