yaro120 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ściągnełem sobie pliki: The_Matrix_Reloaded.CD1.PROPER.TELESYNC.VideoCD.code9.ShareReactor.bin The_Matrix_Reloaded.CD1.PROPER.TELESYNC.VideoCD.code9.ShareReactor.cue no i jeszcze do drugiej plyty nagrywałem juz nie raz z obrazu Wyemulować się nie da bo wyskakuje ze nie ma dysku cd albo jest nie do odczytania. A jak nagrywam w nero wyskakuje ze moja nagrywarka nie obsluguje TAO ( a obsluguje) a jak nagrywam DAO to nagrywa ale tez jest nie do odczytania, jak biore medium-info to pokazuje dwie sesje jedna 700kb druga 650mb Dzieje sie tak z obydwoma płytami POMOCY!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Spr. wypalić to CDRWIN'em albo zmień obraz na iso i wtedy wypal w nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Spróbuj Alcoholem http://www.odi.imn.pl/modules.php?name=Dow...p=getit&lid=389 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Alcohol 120% robi tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Jak zmienić z cue na iso w takim razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Jak zmienić z cue na iso w takim raziePatrz sygnatura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...