SpectatorX Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Tak jak w temacie, od wczoraj próbuję i po kliknięciu "dodaj wypowiedź" pokazuje się, że nie odnaleziono żądanej strony. Dodałem jakiegoś testowego posta w temacie z dziale pamięci RAM i tam nie było problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 1) U mnie działa 2) To jest przykład jak NIE zgłaszać błędów: - brak informacji o przeglądarce - brak informacji o skórce - brak dokładnej informacji o komunikacie błędu (to strona forum? komunikat przeglądarki? alert javascriptowy?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Tak samo w każdej przeglądarce, skórka domyślna. Komunikat błędu podany. Ok, już w porządku, wziąłem go trickiem, wpisałem najpierw próbną treść, potem wyedytowałem i dodałem to co miałem przygotowane. Nie chciało przyjąć posta o takiej treści jaką wpisałem. Zachowanie więcej niż dziwaczne. Edytowane 12 Maja 2011 przez SpectatorX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...