The SainT Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Jak w temacie 2 kart i nie wiem ktrórą wybrać obie w podobnej cenie ~1200zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 hmmm... Jesli w obu przypadkach myślisz o Asusie [ DirectCU II ] to ja osobiście bym wybrał GTX 570... może dlatego że ma PhysX-a, wydajność mają porównywalną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Bierz radeona , pobiera mniej energii a physx to nieprzydatne dziadostwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Bierz radeona , pobiera mniej energii a physx to nieprzydatne dziadostwo. ' Akurat GF pobiera 319W a Radeon 350W wiec "troche" jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Akurat GF pobiera 319W a Radeon 350W wiec "troche" jest. Test pewnie z benchmark.pl... Ale do rzeczy, GTX 570 jest odrobinę wydajniejszy, a HD6970 ma lepsze chłodzenie. O tych wszystkich physx'ach i cudasach zapomnij, praktycznie nic nie dają i są tylko po to by przeciętny użytkownik zwrócił uwagę właśnie na Nvidię. PhysX pochłania ogromne zasoby karty więc nawet na GTX 570 granie z tą opcją może nie być płynne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Nie warto pchać się w PhysX, bo to zamknięty standard, sztucznie ograniczany przez nVidię i obsługiwany w garstce gier (Mafia 2, Batman: Arkham Asylum, Mirror's Edge i parę innych). ASUS Radeon 6970 DirectCU II review <- 30W na korzyść 6970. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Można zamknąć. Zmieniłem zestaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...