nowiciusz Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Cześć. Posiadam kartę Asus Xonar HDAV 1.3 Deluxe i zastanawiam się nad doborem głośników w systemie 2.0 do mojego PC-eta. Myślę nad propozycją głośników z serii B&W MM1.Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Te kolumny jakoś mnie nie przekonują. W podobnej cenie są ADAM A5X (no tam parę stówek w tą czy w tamtą ;) ), które jakoś bardziej do mnie przemawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowiciusz Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Te kolumny jakoś mnie nie przekonują. W podobnej cenie są ADAM A5X (no tam parę stówek w tą czy w tamtą ;) ), które jakoś bardziej do mnie przemawiają. Fajne są i poważnie zastanawiam się nad ich zakupem. Masz rację te są o wiele ładniejsze i solidniejsze.Dzięki :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...