Skocz do zawartości
roth

Kto mieszka w niemczech...

Rekomendowane odpowiedzi

lub ma tam rodzine. Chodzi o sprzet wiec nie wywalac. Mam kierownice guillemot. Urwalem w niej gearshifta. Napisalem do supportu i jest git:) Wysla mi ta czesc za darmo. Ale tylko do krajow "Europy zachodniej i Ameryki Połnocnej" :( Wiec mam prosbe do ktoregos z forumowiczow zeby odebral przesylke (podam jego adres supportowi) najlepiej w niemczech bo blisko i zeby wyslal pozniej do mnie do polski. Pomoze ktos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym tam z Nazistami w ukłądy nie wchodzil... dawno bo dawno ale tym narodem plynie polska krew... ,pozatym barbażyństwo w genach przez jedno pokolenie nie przechodzi. Sorry za OT ale nienawidze tego panstwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panstwo jak panstwo, jest mi to obojetne gdzie siedze byle dobrze placili i mieszkac bylo gdzie. to juz po holandi drugi kraj gdzie sie zalapalem i narazie mi sie podoba wiec powstrzymaj swe rasistowskie poglady w swoim domku i nie obrazaj normalnych polakuw robiacych za chlebem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panstwo jak panstwo, jest mi to obojetne gdzie siedze byle dobrze placili i mieszkac bylo gdzie. to juz po holandi drugi kraj gdzie sie zalapalem i narazie mi sie podoba wiec powstrzymaj swe rasistowskie poglady w swoim domku i nie obrazaj normalnych polakuw robiacych za chlebem.

Nie mówie o tobie bo w tobie nie plynie ta krew... (mam nadzieje...) ,ale i tak :"Wiesz co jest najgorsze sfrajerzyć się jak zwariowanej forsie własny honor sprzedac za pieniądze i nie mow że ja błądze nie sądze ,musisz być w czymś dobry nie czekać na jałmużne ja mam długi i mi osobny różne wdzięczość dłużne"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówie o tobie bo w tobie nie plynie ta krew... (mam nadzieje...) ,ale i tak :"Wiesz co jest najgorsze sfrajerzyć się jak zwariowanej forsie własny honor sprzedac za pieniądze i nie mow że ja błądze nie sądze ,musisz być w czymś dobry nie czekać na jałmużne ja mam długi i mi osobny różne wdzięczość dłużne"

Skad takie ludki sie biora na naszym forum :?: :!: 8O :evil: 8O :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tristan przecież jak się nie mylę to nawet nie masz 18, więc wątpię by gdziekolwiek normalnie pracował. Sam jeździłem na lewo do Angli pracowa i się wcale tego nie wstydzę, a żadnym sprzedawczykiem nie jestem... Naet sobie nie zdajesz sprawy co znaczy w Polsce pół roku pracy szukać, i jechać za granicę by mieć co jeść.

Niestety Twoje podglądy dobitnie świadczą o Twojej...........................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tristan przecież jak się nie mylę to nawet nie masz 18, więc wątpię by gdziekolwiek normalnie pracował. Sam jeździłem na lewo do Angli pracowa i się wcale tego nie wstydzę, a żadnym sprzedawczykiem nie jestem... Naet sobie nie zdajesz sprawy co znaczy w Polsce pół roku pracy szukać, i jechać za granicę by mieć co jeść.

Niestety Twoje podglądy dobitnie świadczą o Twojej...........................

co do tego textu do jest cytat wiec nie wiem po co to podkreslales ale w pelni sie z tym textem zgadza. Ok do Angli spoko nic do niej nie mam ale Niemcy nigdy... ,nigdy nie chcialbym pracowac u kolesia ktory placi mi pienidzmi zarobionymi w taki sposob na jakim zostalo oparte to panstwo! ,mozna sie jarac ale tymi "wspanialymi autostradami" plynie polska i zydowska krew! ,sorry ale to tylko moje poglady nienawdze tego panstwa. Nie chodzi o to ze sprzedajesz swa polskosc bo wyjazd za granice pracowac jest dla mnie normalny ,sam tez moze wyjade! ale napewno nie do niemiec!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...