nastuk Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Sprawdzcie nagralismy demo posluchajcie sobie big up! http://www.unikat.net.ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 przesluchalem kawalek miasto i mimo iz niecierpie hh to musze przyznac ze strona muzyczna jest calkiem calkiem... tylko wokal i txt - ale to juz mowie wynika z mojego wstretu do tej muzy a wiec moj stosunek neutral nawet spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 IMO kawalek miasto bardzo dobry... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 hmmm musze przyznac ze fajnie wyszlo szcegolnie wlasnie podoba mi sie kawalek miasto zreszta nie tylko mi :P :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 sprawdzcie oryginal bo tam bit buja :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 A ja nie moge na stronke wejść :cry: Update: Qmpel mi ściągnął. Muszę przyznać - ZAJEBISTE !!!! Tylko dlaczego można tylko 3 piosenki ściągnąc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 musialbym z kuzynem pogadac on ta stronke zakladal niewiem czemu tak malo sorka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 hmm no to pogadaj bo fajne kawalki posluchal bym sobie reszty :P :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 spoko :D mi sie bardzo podoba miasto, a reszte za chwile bede sluchal :P tylko takie pytanko.... bedzie mozna sciagnac MP3 ?? bo ja widze tylko wma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 no wma mniej zajmuja niz mp3 i taka sama jakosc dlatego tak jest bedzie mozna wiecej niedlugo sciagac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ja to jak genghiskhan :). Gdyby nie wstręt do tej muzy pewnie by mi sie podobało :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 miasto calkiem spox reszty jeszcze niesluchalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 dla mnie "oryginal to jest bomba" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 I tu mnie genghiskhan zasmuciles... Moge sie zalozyc ze twoj wizerunek RAPU (nie hh, hip hopu tylko RAP) wykreowal sie na podstawie vivy polskiej badz nie poslkiej i innych takich gowien gdzie puszczaja roznych meneli, Peje itp gowna. Prawdziwa muzyka rap, o ktorej b. malo osob nie lubiasych tej muzyki, jest tak jakby "underground" - nie uslyszysz jej bo ci wykonawcy nie pchaja sie do telewizji wymacvciach!ac lapami "jeee kur,wa ziomalu dobrze beeedzieee!!". Posluchalem kawalek "Miasto" i w porownaniu do rapu - nie DRES RAPU - (dres rap: 70% ) jest sredni- . Tekst - standard - smut, podklad podobny do 100 innych (nie krytukuje tu twojej pracy, doceniam te kawalki, ze cos zrobiliscie, postaraj sie mnie zrozumiec). Genghiskhan: znajdz album Ascentoholix "A". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 apdejt: tu masz pare kawalkow ascetow jak te ci sie nie spodobaja to uwierze ze nie lubisz rapu a jak co sie sposobaja to mozesz poczuc sie oszukany ;) http://webspace-empire.de/yarazz/Ascetoholix_Mity.mp3 http://webspace-empire.de/yarazz/Ascetohol...x_Juz_Dawno.mp3 http://webspace-empire.de/yarazz/Ascetohol...c_sie_w_tyl.mp3 http://webspace-empire.de/yarazz/Ascetohol...lix_Sarmaci.mp3 http://webspace-empire.de/yarazz/Ascetoholix_Siano.mp3 http://yarazz1.w.interia.pl/Ascetoholix%20...%20Stronach.mp3 http://yarazz1.w.interia.pl/Ascetoholix%20...-%20Maraton.mp3 http://webspace-empire.de/yarazz/Ascetohol...%20-%20Mity.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zaje.biste, zycze wam kariery. Powaga, bardzo dobre utworki. Moze nie udostepniajcie wszystkich trackow, zostawicie tylko 3, jak ktos bedzie chcial wiecej to niech kupi :). To takze mowie powaznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 moj koles sprzedaje to demko w miescie za 10 zeta, a ascetoholix to maja 1 dobry kawalek "suczki" big up! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 a pozatym text do miasta napisalem w 20 minut wiec nieuwazam ze jest "zajebisty" a peja to niby kto?? ej peja bardzo dlugo robi ta muzyke i najwiecej ma w glowie z tych wszystkich "dresiarzy" stary zastanow sie co piszesz bo ascetoholix to dla mnie niejest zespol <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> jest godny uwagi wezmy np. taka K>A>S>T>A sklad 6(moze i wiecej) lat w podziemiu i dopiero wydali album! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Pozostaje czekać aż będą inne mp3 do zassania, i życzyć Wam żebyście się nie rozmienili na drobne... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Dobre. Przesluchalem tylko co prawda Miasto i Oryginal ale musze powiedziec ze Szansa na szympansa jest 8) Jeszcze tylko pytanie mam : na jakiej karcie dzwiekowej pracujecie [chyba ze cos wiecej] i na jakich progzach i sntz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 nie lubie hh, wiec sila zeczy nie spodobalo mi sie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 nagrywamy na 2 mikrofonach Shure i AKG dynamiczne spoko sa a karty to sa LIVE 4.1 7 poty z niej wyciskamy porgramy do masteringu to WAvelab do nagrywek to samo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ok jest taki player zrobiony na stronie nietestowalem go ale raczej dziala yo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 a pozatym text do miasta napisalem w 20 minut wiec nieuwazam ze jest "zajebisty" a peja to niby kto?? ej peja bardzo dlugo robi ta muzyke i najwiecej ma w glowie z tych wszystkich "dresiarzy" stary zastanow sie co piszesz bo ascetoholix to dla mnie niejest zespol <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> jest godny uwagi wezmy np. taka K>A>S>T>A sklad 6(moze i wiecej) lat w podziemiu i dopiero wydali album!hmmm powiem Ci szczerze, ze nie ważne dlamnie jest ile kto w podziemiu... liczy sie dla mnie efekt końcowy... czyli wydany album!!! A Ascetoholixa uważam za dobry skład :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Nooo całkiem nieźle ;-) Ja tez coś niedługo nagram. A jak tam u was Nastuk ze sceną undergroundową? Skąd jesteś? U nas jest koope składów, z tego tylko jeden jest IMHO wiśniacki, ale większość tych ludzi znam i naprawde robią wszystko dla tej muzy. Tarnogórski HH to narazie z tego co wiem 4 CD i kilka kaset wydanych na nielegalu w ciągu roku. To chyba nieżle jak na miasto ~10000szt ludzioof. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 moja miescina to starogard gdanski niedaleko gdanska taka wioska zabita dechami hehe u nas jest skladow 5 lub 6 to rosnie jak grzyby po deszczu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...