Skocz do zawartości
nastuk

DEMO

Rekomendowane odpowiedzi

I tu mnie genghiskhan zasmuciles... Moge sie zalozyc ze twoj wizerunek RAPU (nie hh, hip hopu tylko RAP) wykreowal sie na podstawie vivy polskiej badz nie poslkiej i innych takich gowien gdzie puszczaja roznych meneli, Peje itp gowna. Prawdziwa muzyka rap, o ktorej b. malo osob nie lubiasych tej muzyki, jest tak jakby "underground" - nie uslyszysz jej bo ci wykonawcy nie pchaja sie do telewizji wymacvciach!ac lapami "jeee kur,wa ziomalu dobrze beeedzieee!!". Posluchalem kawalek "Miasto" i w porownaniu do rapu - nie DRES RAPU - (dres rap: 70% ) jest sredni- . Tekst - standard - smut, podklad podobny do 100 innych (nie krytukuje tu twojej pracy, doceniam te kawalki, ze cos zrobiliscie, postaraj sie mnie zrozumiec). Genghiskhan: znajdz album Ascentoholix "A".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pozatym text do miasta napisalem w 20 minut wiec nieuwazam ze jest "zajebisty" a peja to niby kto?? ej peja bardzo dlugo robi ta muzyke i najwiecej ma w glowie z tych wszystkich "dresiarzy" stary zastanow sie co piszesz bo ascetoholix to dla mnie niejest zespol <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> jest godny uwagi wezmy np. taka K>A>S>T>A sklad 6(moze i wiecej) lat w podziemiu i dopiero wydali album!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre.

Przesluchalem tylko co prawda Miasto i Oryginal ale musze powiedziec ze Szansa na szympansa jest 8)

Jeszcze tylko pytanie mam : na jakiej karcie dzwiekowej pracujecie [chyba ze cos wiecej] i na jakich progzach i sntz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a pozatym text do miasta napisalem w 20 minut wiec nieuwazam ze jest "zajebisty" a peja to niby kto?? ej peja bardzo dlugo robi ta muzyke i najwiecej ma w glowie z tych wszystkich "dresiarzy" stary zastanow sie co piszesz bo ascetoholix to dla mnie niejest zespol <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> jest godny uwagi wezmy np. taka K>A>S>T>A sklad 6(moze i wiecej) lat w podziemiu i dopiero wydali album!

hmmm powiem Ci szczerze, ze nie ważne dlamnie jest ile kto w podziemiu... liczy sie dla mnie efekt końcowy... czyli wydany album!!! A Ascetoholixa uważam za dobry skład :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo całkiem nieźle ;-)

Ja tez coś niedługo nagram. A jak tam u was Nastuk ze sceną undergroundową? Skąd jesteś?

U nas jest koope składów, z tego tylko jeden jest IMHO wiśniacki, ale większość tych ludzi znam i naprawde robią wszystko dla tej muzy. Tarnogórski HH to narazie z tego co wiem 4 CD i kilka kaset wydanych na nielegalu w ciągu roku. To chyba nieżle jak na miasto ~10000szt ludzioof.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi