delekta87 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Witam, Chcę zakupić drukarkę do sporadycznego domowego użytku. Głównie do drukowania tekstu więc nie potrzeba super fotograficznej jakości. Ze względu na to, że będzie używana sporadycznie najlepszym rozwiązaniem wydaje mi się drukarka monochromatyczna laserowa, bo słyszałem, że atramentowe potrafią zasychać, gdy się przez dłuższy czas z nich nie korzysta. Jeśli się mylę to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu. Oczywiście jakby była propozycja zgodna z moimi wymaganiami na drukarkę atramentową to również bardzo mile byłoby widziane jakieś urządzenie wielofunkcyjne. Zwróciłem uwagę na drukarkę monochromatyczną, gdyż posiadam jedną, a jest nią samsung ML-2010PR który nie sprawia problemów na dosypywanie tonera, dzięki czemu jest tania w drukowaniu. Niestety już teraz się takiej nie dostanie. Nie chcę się bawić w jakieś bezpieczniki czy chipy, ewentualnie może być taka do której tonery są w przystępnych cenach (ok 70 zł). Co do ceny samej drukarki to tak jak w tytule tematu. Im taniej tym lepiej, można ustalić górną granice na ok 300 zł, lecz nie ukrywam, że lepiej byłoby jakby cena była bliżej 200 zł. Za wszelkie porady z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...