damiano1681 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Odpalilem plytke i otworzylo mi sie okno zaladowalo mi sie ladnie wszystko przygotowalo do instalacji. Zrestartowal sie komputer otwiera sie wybor systemu i instalacji mam 2 sekundy ale nie moge zmienic (z niewiadomych przyczyn). Wyskakuje problem an98y15w.sys i do tego na dole Wcisnij dowolny klawisz aby kontynulowac WCISKAM i nic ;D POMOCY ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bierek Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Odpalilem plytke i otworzylo mi sie okno zaladowalo mi sie ladnie wszystko przygotowalo do instalacji. Zrestartowal sie komputer otwiera sie wybor systemu i instalacji mam 2 sekundy ale nie moge zmienic (z niewiadomych przyczyn). Wyskakuje problem an98y15w.sys i do tego na dole Wcisnij dowolny klawisz aby kontynulowac WCISKAM i nic ;D POMOCY ! klawiatura pod usb? Jak tak to spróbuj podłączyć klawiature PS/2 i wtedy zmienić w wyborze systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano1681 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 kupilem podsawke i podmienilem :P chodzi tylko problem ze teraz przy kazdym wlaczeniu komputera sie pokazuje ten komunikat ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bierek Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 W ogóle uruchamia się u Ciebie system normalnie (z którejkolwiek opcji)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...