CHMURNIAK Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Witam! Podepnę się pod temat. Komputer z sygnatury - za kilka miesięcy 6-8 przesiadka na coś nowego. Do tego czasu opłaca się coś zmieniać? Myślałem o q6600 aby wykorzystać crossfire, wiem, że płyta nie jest idealna do crossfire ale płyty, chyba nie opłaca się zmieniać. Budżet - im mniej tym lepiej - max. 200 PLN co o tym myślicie? EDIT - zakładam sprzedaż wymienianych części Edytowane 16 Maja 2011 przez CHMURNIAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Q6600 nie byłby złym rozwiązaniem, nie jestem jednak pewien, czy za ~200 PLN uda ci się go wyrwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 8. Zabronione jest podpinanie się do wątków innych osób. Polecam lekturę całego regulaminu, nie tylko tego jednego punktu. Edytowane 16 Maja 2011 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Spokojnie bierz tego q6600 , powinno to dać dość niezłego kopa przy CF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...