Serekzolty Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Witam! Z gwarancji odezwano się do mnie i mam sobie wybrać płytę główną do 340zł w ich sklepie :) Sklep dostępny pod adresem: http://onyks24.pl/Osobiście wybrałbym ASRock 880GXH/ USB3, AMD 880G, 4xDDR3-1800, VGA, GLAN, D-Sub, DVI-D, HDMI , ATX Wcześniej miałem Asrocka M3a785GHX i był dobry więc kieruję się w strone Asrocka jeszcze raz.Czy to dobry wybór? Może doradzicie coś innego ? Socket to oczywiście AM3, pamięci DDR3.Dodam,że mój zasilacz nie posiada dodatkowej wtyczki 8-pin lecz jedynie 4-pin i wspomniany Asrock mógł bez niej działać i było dobrze.Skoro już korzystam z wymiany to chciałbym się załapać na jakieś nowości właśnie w stylu USB3,bo SATA 3 to nie widze nigdzie.Proszę o szybką pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Wybrana przez Ciebie płyta jest ok. Jakby w sklepie mieli jednak coś w rewizji obsługującej am3+ to może warto się zastanowić nad czymś z tej listy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Z płyt AM3+ w tym sklepie jest dostępny np. Gigabyte 870A-USB3L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 A czy Karakorum wpasuje się na AM3+ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...