Visage 0 Posted May 17, 2011 Report post Posted May 17, 2011 (edited) Jak w temacie: Radeon 4870 512 mb Palita w wesji Sonic (dwa wentylatory, wyższe taktowanie) bardzo ładnie się podkręca, dorzucam kontroler, dzięki któremu można ustawić prędkość wentylatorów. gdzieś tam mam pudełko, jeśli kolekcjonujesz to spróbuję znaleźć, ale głowy nie daję. cena - 250 zł. Najchętniej odbiór osobisty Warszawa. Edited May 17, 2011 by Visage Share this post Link to post Share on other sites
Radeon 0 Posted May 17, 2011 Report post Posted May 17, 2011 czy gwarancja jest? Share this post Link to post Share on other sites
Visage 0 Posted May 17, 2011 Report post Posted May 17, 2011 czy gwarancja jest? Poszukam jak wrócę z pracy, ale nie mam pewności czy znajdę - puki co nie ma, jak znajdę to zaktualizuję. Karta sprawna i jak jej nie upuścisz to nie padnie;) Share this post Link to post Share on other sites
Radeon 0 Posted May 17, 2011 Report post Posted May 17, 2011 jak jest z gwar to wstepnie rezerwuje;) Share this post Link to post Share on other sites
Visage 0 Posted May 17, 2011 Report post Posted May 17, 2011 (edited) Wybaczcie, ale karty gwarancyjnej się nie doszukałem, może mam w drugim mieszkaniu, ale nie będę miał możliwości spędzić pół dnia na przerzucaniu dokumentów. zostaje więc bez gwarancji, ale karta w pełni sprawna i niespodzianek nie przyniesie. Raptem 250 zł za tak szybką kartę graficzną, polecam się szybko decydować bo mi kumpel coś psioczy, że wpadnie ją zobaczyć w weekend:) Edited May 18, 2011 by Visage Share this post Link to post Share on other sites