Skocz do zawartości
Marcjan

Słabe wyniki w 3dMarku2001SE - rozwiązanie mojego problemu

Rekomendowane odpowiedzi

Hawk, zainstalowalem najnowsze stery do plyty, ale to nic nie dalo:/

coz lipny procek plyta i SDR i wszystko staje sie jasne

nie nazwalbym athlona xp 1500+ lipnym procesorem, plyta to przyznaje no i fakt ze te 256sdram to trochu malo:/

do tej karty lipny i to nawet bardzo to on jest tutaj waskim gardlem i do tego sdry i agp x2 co ty bys wiecej chcial :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nazwalbym athlona xp 1500+ lipnym procesorem, plyta to przyznaje no i fakt ze te 256sdram to trochu malo:/

do tej karty lipny i to nawet bardzo to on jest tutaj waskim gardlem i do tego sdry i agp x2 co ty bys wiecej chcial :?

agpx2, chodziaz niewiem dlaczego bo w plyta ma agpx4 maxymalnie. bardzo? no chyba naprawde przesadzasz:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agpx2, chodziaz niewiem dlaczego bo w plyta ma agpx4 maxymalnie. bardzo? no chyba naprawde przesadzasz:/

chlopie radeona 9500 2400+ nie potrafi zdlawic a co dopiero 1500+ wiec jak dla mnie proc blokuje ci to wszystko. To tak jak ja mialem na AXP 1700+ okolo 10k na 2400+ 13k a ponizej 1700+ to juz wogole roznica jest wieksza wiec u ciebie powinno byc kolo 9k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...