kfascik Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Witam bardzo serdecznie. Posiadam u siebie w komputerze 2 dyski, jeden szajsung 500 gb[partycje: windowsowa do startu, podstawowa systemowa, druga podstawowa na dane i trzecia utworzyła się jako dysk logiczny] , drugi to szajsung 250. Problem mój polega na tym, że jeśli próbuje zrobić obraz systemu na tym drugim dysku [normalnie przez te syfy w panelu sterowania] to w tym obrazie oprócz partycji systemowej dołącza mi też partycje logiczną, której nie potrzebuje backupować, a nie da się jej odznaczyć. Czy wie ktoś może jak to ominąć? ;D Pozdrawiam. Mateusz :) Edytowane 18 Maja 2011 przez kfascik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Użyć darmowego programu dostarczonego przez inne firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Coś konkretnie polecasz, albo czego unikać ? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Tu jest lista narzędzi: List of disk imaging software - Wikipedia, the free encyclopedia Sam swego czasu używałem GHOST, obecnie nie używam takich narzędzi. Gdybym jednak potrzebował, to pewnie kierowałbym się ku darmowym aplikacjom. Najlepiej wybrać 2-3 i sprawdzić na własnej skórze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Dobra, dzieki. :) W takim razie do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...