Gość Hrabialolo Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Witam Mam pytanie do użytkowników którzy znają się na kartach TV co mogą polecić Od 2013 roku sygnał TV ma myć cyfrowy i dlatego karta którą zamierzam kupić musi być wyposażona w dvb-t mpg4W tej chwili posiadam Leadtek WinFast TV2000XP Expert z której jestem bardzo zadowolony, jakość obrazu jak i dźwięku jest bardzo dobra i nie chciał bym pogorszyć, A i jeszcze jedno kasa to 200 - 300 zł Czekam na Wasze propozycje Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jlm Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam Mam pytanie do użytkowników którzy znają się na kartach TV co mogą polecić Od 2013 roku sygnał TV ma myć cyfrowy i dlatego karta którą zamierzam kupić musi być wyposażona w dvb-t mpg4W tej chwili posiadam Leadtek WinFast TV2000XP Expert z której jestem bardzo zadowolony, jakość obrazu jak i dźwięku jest bardzo dobra i nie chciał bym pogorszyć, A i jeszcze jedno kasa to 200 - 300 zł Czekam na Wasze propozycje Pozdrawiam Polecam karty Compro, mam E650 (hybrydowa) jak i cyfrowo tak i analogowo sprawuje się świetnie wraz z nagrywaniem obrazu, timeshiftingiem i te pe Dla leniwych link: Compro Technology Global_Home Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Podłączę się pod pytanie bo mam ten sam problem, a tuner podany wyżej według specyfikacji nie obsługuje MPEG-4. W zestawach polecane jest to: AverMedia AVerTV Duo Hybrid [61A188HBF0AA] - 299zł : Esc.pl Pytanie tylko jak się sprawuje i czy nie ma przypadkiem w tej cenie czegoś lepszego, lub tańszego z tymi samymi możliwościami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Ja jakiś czas temu zmieniłem swojego TV2000 XP Experta na używanego hybrydowego DTV2000 H. Karta (wraz z wyposażeniem) kosztowała tylko 60zł, a obraz analogowy lepszy nawet niż na poprzednim XP Expert oraz jest z nim mniej problemów. Natomiast obraz cyfrowy łapie nawet z dość odległych nadajników. Czekam teraz tylko aż postawią nadajniki DVB-T bliżej, bo obecnie odbiór jest uzależniony od pogody. Ale obecne nadajniki łapię z odległości blisko 70km, a anteny nie mam ustawionej bezpośrednio na nie bo wtedy miałbym problem z odbiorem TV analogowej ;) Edytowane 4 Lipca 2011 przez kamail86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hrabialolo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Mamy jeszcze 2 lata telewizji analogowej może po tym czasie producenci wypuszczą jakieś ciekawsze karty telewizyjne żeby było z czego wybrać, jak na razie to wybór jest marny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...