Skocz do zawartości
MisiU

Audiogalaxy is dead :-(

Czy uwazasz, ze RIAA postepuje slusznie ?  

1. 1. Czy uwazasz, ze RIAA postepuje slusznie ?

• Tak!
      2
    • Nie!
      17
    • A co mi do tego...
      1
    • I tak i nie (odp. posrednia :-)
      3

Rekomendowane odpowiedzi

:cry: :cry: :cry:

Audiogalaxy zostalo zablokowane.... A konkretnie zablokowane zostaly WSZYSTKIE piosenki... Sprobujcie cos sciagnac....

To wynik "ugody" z RIAA :(

Rest In Peace AG !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to za przeproszeniem za QTAS wylaczyl audiogalaxy :!: a zeby mu wiecej nie stanal :evil: zeby musial brac 100 tabletek viagry zeby cos mu sie poruszylo :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Echhh....

No i skad teraz ciągnąć MP3?

W AG mogłem sobie wybrać bitrate, często znaleźć rzadką wersję piosenki... A teraz? Teraz za przeproszeniem qpa!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no umarlo i wszytko na to wskazuje ze za szybko niewstanie (czyt. wogule ) :( jednym slowem wielka lipa.... i co teraz, skad moshna zassac siakies kawalki..ehh dokladnie jak ktos tam powiedzial..Zaloba :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje odpowiedzi posredniej w ankiecie. Trzeba sprawe widziec z 2 stron. Ja muze sciagam tylko z ftp'ow oraz kazaa.

Dodalem odpowiedz posrednia :)

W sumie masz racje....

FTP = fajna rzecz, tylko jak masz ratio 10:1 to jest ciezko :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natura (czyt. sieć) nie znosi próżni. Już powstają programiki (winmx czy jakoś tak) do wymiany. Tylko poczekać, a samo się jakoś rozkręci. Poza tym AG nie zablokuje wszystkich kawałków, tylko te z prawami autorskimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natura (czyt. sieć) nie znosi próżni. Już powstają programiki (winmx czy jakoś tak) do wymiany. Tylko poczekać, a samo się jakoś rozkręci. Poza tym AG nie zablokuje wszystkich kawałków, tylko te z prawami autorskimi.

A te z prawami autorskimi to jakieś 99,99% wszystkich na AG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to nie odczuję żadnej różnicy bo z dyskiem lat 9 nawet athalon na ddr chodziłby jakby po nim TIR przejechał, ale jak będę miał nowy dysk (już niedłuuuugo :twisted: ) spróbuję. Thx za radę :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WinMX istnial jeszcze jak Napster dzialal :) wiec najswiezszy to on jest...A pliki z prawami autorskimi to 99.9% tak jak juz ktos napisal. Pozatym niewiadomo jak to sie zakonczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie Audiogalaxy ponoć już jest jakieś info na ten temat. I to nie będzie 99,9 % zablokowanych, tylko mniej.

pozdrawiam

Tak, ale zdecydowana wiekszosc. Nie blokowane beda rozne kawalki do ktorych poprostu nikt nie ma wykupionych praw, jakies domowe kapele itd. Znajomych kawalki w AG wiem ze byly a jako ze jeszcze nigdzie plyty nie wydali to nie martwia sie specjalnie...Pozatym istnieja grupy ktore godza sie na udostepnianie w formacie mp3 i innych swoich kawalkow. Sporo jest na www.mp3.com chociaz nie wszystkie znane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam korzystam z KaZaA Lite i jest OK :) Gorzej tylko z polskimi utworami, ogrom uzytkownikuf jedzie na medemiku 56K 8O , a tak wogole to natura Polakow dziala tak ze najwyzej 32 kbit wshyscy udostepniaja obojetnie jakie maja lacze. Ja sie nie chwale ile udostepniam ale cos z tej nautry tesh mam :wink: W kazdym razie jestem za KaZaA, ci przynajmniej procesuf w sadach nie maja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...