maxymili Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) Ok, mój syn od pół roku stale chce mieć na rowerze syrene policyjną. Twierdzi, ze to policyjny motocykl i musi mieć sygnał dźwiękowo świetlny. Taką syrenę, zapewne widział coś takiego u kolegów. Teraz nauczył się jeździć bez kółek bocznych i chciał bym go nagrodzić z tej okazji. Znalazłem coś takiego, Klein 3901 ale teraz nigdzie tego nie mogę kupić. Nie ma. Przestali produkować podobno, tak mi powiedział Pan w sklepie z Krakowa gdzie zadzwoniłem :) Dwa chińskie sygnały są na maksa szajsowate i raczej nie kwalifikują się na prezent, no chyba za karę coś takiego dać, a nie o to chodzi :D Widziałem w decatlonie sygnał który by się nadał, ale kurczę 50zł kosztuje 8O a jest gorszy od tamtego za 30. Gdzie kupić jeszcze ten klein 3901 lub co wybrać w zamian? Macie jakieś pomysły? Znalazłem już na amazon.de ale nie mają wysyłek do Polen. Pan ze sklepu importującego do Polski zabawki z Niemiec stwierdził, że mają ostatnio problemy bo im obcinają zamówienia i nie ma czasu się bawić w sprowadzanie mojej syreny ;) na ebay.de brak, na allegro, brak... 8O Edytowane 20 Maja 2011 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...