Skocz do zawartości
maxymili

syrena, sygnał do rowerka dziecięcego

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, mój syn od pół roku stale chce mieć na rowerze syrene policyjną. Twierdzi, ze to policyjny motocykl i musi mieć sygnał dźwiękowo świetlny. Taką syrenę, zapewne widział coś takiego u kolegów. Teraz nauczył się jeździć bez kółek bocznych i chciał bym go nagrodzić z tej okazji.

Znalazłem coś takiego, Klein 3901 ale teraz nigdzie tego nie mogę kupić. Nie ma. Przestali produkować podobno, tak mi powiedział Pan w sklepie z Krakowa gdzie zadzwoniłem :)

Dwa chińskie sygnały są na maksa szajsowate i raczej nie kwalifikują się na prezent, no chyba za karę coś takiego dać, a nie o to chodzi :D

Widziałem w decatlonie sygnał który by się nadał, ale kurczę 50zł kosztuje 8O a jest gorszy od tamtego za 30.

Gdzie kupić jeszcze ten klein 3901 lub co wybrać w zamian? Macie jakieś pomysły?

Znalazłem już na amazon.de ale nie mają wysyłek do Polen. Pan ze sklepu importującego do Polski zabawki z Niemiec stwierdził, że mają ostatnio problemy bo im obcinają zamówienia i nie ma czasu się bawić w sprowadzanie mojej syreny ;) na ebay.de brak, na allegro, brak... 8O

Edytowane przez maxymili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi