ps3udo Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Witam, Mam taki nietypowy problem mianowicie, chcialem sie poradzic kogos bardziej majacym pojecie na technice wykonania tego typu sprzetu. Rozstawienie glosnikow a raczej glosnika subufera z zestawu Logitech z 5500 jest idealnie pod drukarka... Epson PX820FWD hm... model ten posiada skaner kopiarke itd caly kombajnt pisze nieco szczegolowo bo nie wiem czy ma to jakie znaczenie w sensie czy dajmy na to magnes z subufera moze uszkodzic ta drukarke czy caly ten magnes moze wywolac jakies zmieny nieodwracalne dla drukarki badz na odwrot. Bass czy tez dosyc spory magnes ? Sproboje dodac zdjecie jak to mniej wiecej wyglada w moim przypadku Edytowane 21 Maja 2011 przez ps3udo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Subwoofer. Nic się nie stanie, ale subwoofer powinien zawsze być na podłodze, a nie na meblu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps3udo Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Moglbym prosic moderatora o wykasowanie tego postu, kliknelo mi za duzo razy. A odpowiedzi umieszac w poscie z zalczonym zdjeciem. Logitech Z 5500 i wyzej stojaca drukarka - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Edytowane 21 Maja 2011 przez ps3udo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 o dżizas. subwoofer zadziała podobnie jak magnetyzery z allegro i drukarka będzie zużywała dużo mnie tuszy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...