pgdn3 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Witam od 2 dni mam nowego PC mam windows 7 64 bitowy home premium Otóż problem tkwi w tym że posiadam liveboxTP a do nowego pc mam podłączony adapter sagem 762n mój dostawca to Neostrada po 30 sekundach-3 minutach po prostu rozłącza internet i muszę wyjąc i włożyc adapter do kompa na starym laptopie tak nie było a na drugim laptopie z wbudowaną kartą bezprzewodową też było normalnie nie wiem w czym tkwi problem pomocy to rozłączanie jest bardzo uciążliwe ;/ a na koniec podam przykład włączam Call Of Duty 4:modern warfare łączę się z jakimś serwem i wtedy mnie rozłącza wyjmuje adapter wkładam i gram jakąś 1 minute i tak ciągle Pomocy!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgdn3 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 pomoze mi ktos czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...