Nick126 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Chciałbym kontynuować temat w celu naprawienia błędów itp. Nowy system, dziwne pliki, wyskakujące okna - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Zainstaluj AVG lub Avira i usuń wszelkie robactwo, które znajdę. Zainstaluj CCleaner, przeskanuj i usuń zbędne pliki, a następnie błędne wpisy w rejestrze. Uruchom ponownie kompa. Jak problem będzie się powtarzał, to wywal podejrzane programy, a w ostateczności postaw system od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Problem nie zniknął, przyciski funkcyjne nie działają(głośność, bo reszta ok). Błąd ACMON wyskakuje. Zrobię system na nowo, ale teraz nie mam na to czasu - sesja się zbliża :) Mam problem z Photoshopem, może ktoś tu będzie umiał pomóc - tworzy mi pliki tymczasowe o objętośći 70 gb, włączę na chwile program, porobię kilka rzeczy i już brak miejsca na dysku. Może być tak, że to z mojej winy bo jestem początkujący w programie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...